Oferă luciu natural părului tău!

Şi părul natural are nevoie de un produs personalizat pentru îngrijire, susţin experţii hairstylişti. Extractul de ceai alb şi uleiul de mentă din compoziţia unui şampon folosit regulat (cel mult de 2 sau de 3 ori pe săptămână) ajută la eliminarea sebumului şi a reziduurilor de pe scalp şi păr şi oferă strălucire naturală.
Oferă luciu natural părului tău!

Şi părul natural are nevoie de un produs personalizat pentru îngrijire, susţin experţii hairstylişti.

Extractul de ceai alb şi uleiul de mentă din compoziţia unui şampon folosit regulat (cel mult de 2 sau de 3 ori pe săptămână) ajută la eliminarea sebumului şi a reziduurilor de pe scalp şi păr şi oferă strălucire naturală.

În plus, tehnologia cu aminoacizi de cistină ajută la creşterea în diametru a firului de păr, precum şi la atenuarea căderii podoabei capilare prin consolidarea rezistenţei împotriva degradării.
De asemenea, clătirea la final cu oţet de pe vremea bunicii face părul strălucitor şi îi conferă un plus de volum.

 

Andreea Chirila

Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Horia Cioflan: chirurgia robotică în afecțiunile ginecologice