Oferă-i Flori de Lux de Valentine’s Day!

Ziua Îndrăgostiţilor se apropie, iar cei mai conştiincioşi îndrăgostiţi s-au gândit deja ce cadouri vor să dăruiască. Florile sunt o alegere inspirata de fiecare data, iar acum ai posibilitatea sa ii oferi persoanei iubire cele mai frumoase flori si aranjamente florale, doar de pe floridelux.ro.
05.02.2014
Oferă-i Flori de Lux de Valentine's Day!

Ziua Îndrăgostiţilor se apropie, iar cei mai conştiincioşi îndrăgostiţi s-au gândit deja ce cadouri vor să dăruiască.

Potrivit grupului FlorideLux.ro, unul dintre principalii comercianţi online de flori de pe piaţa locală, primele comenzi de buchete şi aranjamente florale pentru Ziua Îndrăgostiţilor din acest an au început deja să apară, clienţii profitând de oferta specială ce constă într-un discount de 15% şi oferirea unui cadou pentru orice comandă plasată pe site până pe 8 februarie, indiferent de valoarea acesteia.

“Primele comenzi pentru 14 februarie 2014 au început încă din vara anului 2013, venind de la clienţii fideli care au preferat să îşi facă din timp planurile necesare”, a declarat Marius Dosinescu, CEO FlorideLux.ro.
 

Deoarece va fi o perioadă foarte aglomerată, reprezentanţii companiei recomandă plasarea comenzilor cât mai din timp, astfel încât să nu existe riscul epuizării de stocuri pentru produsele dorite. În plus, clienţii se pot asigura astfel că profită de reduceri şi de ofertele speciale.


 

În ceea ce priveşte modalităţile de plată, clienţii pot opta pentru cash, transfer bancar sau plata online cu cardul. De altfel, această ultimă modalitate de plată este din ce în ce mai folosită de către cei care comandă flori şi cadouri – în 2013 a fost înregistrată o creştere cu 115% a volumului de plăţi cu cardul pe acest segment, în perioada premergătoare Zilei Îndrăgostiţilor.

„Anul trecut am putut observa o evoluţie semnificativă a numărului de tranzacţii cu cardul pe segmentul de flori şi cadouri, în timp ce volumul acestora a crescut cu 171%. De asemenea, coşul mediu de cumpărături a crescut cu 27,5%, ajungând la 36,5 euro”, a declarat Rareş Florea, Online Sales Manager, PayU România.

Noua colecţie dedicată Valentine’s Day a fost lansată pe 30 ianuarie 2014.

Noua colecţie conţine peste 40 de produse unicat, cu tentă extrem de romantică. Buchetele şi aranjamentele florale din colecţie sunt realizate din trandafiri roşii, albi şi roz, cu tente primavăratice de lalele, accente elegante de orhidee şi decoraţiuni cât mai diverse.

Deşi trandafirul roşu va rămâne în continuare simbolul Zilei Îndrăgostiţilor, reprezentanţii florăriei se aşteaptă ca anul acesta să fie la mare căutare şi lalelele, zambilele, freziile, crizantemele sau gerbera. De asemenea, se poate vorbi şi de anumite tendinţe noi în ceea ce priveşte stilul de aranjare a florilor. Astfel, în 2014 foarte mulţi designeri florali vor opta pentru buchete şi aranjamente realizate pe înălţime, care oferă un plus de eleganţă, dar şi pentru decoraţiuni cu tentă rustică sau vintage.

„În ceea ce priveşte vânzările realizate cu ocazia Valentine’s Day, estimăm că acestea vor atinge suma de 20.000 de euro, cu 25% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. De asemenea, pentru prima franciză FlorideLux, din Braşov, estimăm vânzări de aproximativ 7.000 de euro în această perioadă”, a adăugat Marius Dosinescu.

Referitor la piaţa de profil, aceasta a fost estimată pentru 2013 la aproximativ 190 de milioane de euro, iar pentru 2014 reprezentantul FlorideLux.ro se aşteaptă la o creştere de maxim 5%. Estimarea se bazează pe creşterea natalităţii şi a numărului de căsătorii, precum şi pe creşterea venitului mediu pe economie.

Naomi Campbell, bătăuşă incurabilă!
Naomi Campbell, bătăuşă incurabilă!
Recomandare video
3 metode pentru a combate oboseala: pastila de psiho
Recomandări: