Nu ai timp să cauţi oferte de vacanţă? Cineva o face pentru tine!

A fost lansat primul serviciu pentru cei care nu au timp sa caute printre miile de oferte de vacante. Dacă vrei să câştigi timp, să economiseşti bani şi să ai parte de mai multe zile de vacanţă, intră pe site-ul la care pot apela acum cei care-si cauta o vacanta, dar nu au timp sa sape prin miile de oferte ale agentiilor de turism.
20.10.2014
Nu ai timp să cauţi oferte de vacanţă? Cineva o face pentru tine!

A fost lansat primul serviciu pentru cei care nu au timp sa caute printre miile de oferte de vacante. Dacă vrei să câştigi timp, să economiseşti bani şi să ai parte de mai multe zile de vacanţă, intră pe saveyourholiday.com, site-ul la care pot apela acum cei care-si cauta o vacanta, dar nu au timp sa sape prin miile de oferte ale agentiilor de turism.

Acesta ofera solutii personalizate si adaptate profilului fiecaruia dintre utilizatori, oferind sugestii de vacanta pentru orice dorinta, oricat de indrazneata.

Construit din dorinta de a-i ajuta pe cei care fie nu au timpul, cheful sau aplecarea pentru a-si gasi vacantele cele mai potrivite, site-ul detine sectiuni specializate, unde cei care au initiat acest proiect expun experientele traite peste tot in lume, de la cele mai la indemana (Bulgaria, de exemplu), la unele extrem de interesante (insule izolate din largul coastelor Braziliei, unde nu exista mijloace de transport pe baza de benzina).

Şi pe www.oferte-lastminute.ro sau www.infoturism.ro ai la dispoziţie mii de oferte de vacanţă pentru toate buzunarele.

Aceste site-uri incearca sa propuna destinatii inedite, locuri care nu sunt pe “harta” agentiilor de turism, insa care sunt la fel de interesante, mai ales ca nu sunt calcate de multimi de turisti, asa cum se intampla cu destinatiile consacrate.

“Dupa umblaturi indelungi (intamplate pe banii nostri, nu pe banii agentiilor de turism, precum se poarta intens in ultima vreme) si din experientele de ani buni in care am ajuns prin tot soiul de locuri -care mai de care mai frumoase, incercam sa aratam oamenilor ca pot avea „mai multa” vacanta pe bani mai putini.

Vrem sa fim de ajutor, asa ca oferim primul serviciu de cautat vacante potrivite pe bugetul omului, dar mai ales verificate. Adica nu recomandam vreun hotel sau vreo destinatie fara sa verificam daca sunt in regula si, mai ales, daca se potrivesc cu ce vrea omul care pleaca in vacanta cu pricina. Si, mai ales, nu vom spune niciodata ca un loc e ok, daca nu e.

Pentru ca NU Facem Turism. Nu vindem hoteluri, nu vindem vacante. Ci vindem timp celor care n-au chef, n-au vreme sau pur si simplu nu stiu cum sa gaseasca locurile care sa le ofere vacanta pe care o merita, dupa cate o jumatate de an de munca.” – a declarat Octav Tanase, initiator saveyourholiday.com.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic informații despre diverse afecțiuni, alimentație, ... citește mai mult
Recomandare video
Dr. Raluca Oprea: dieta echilibrată, primul pas în tratamentul ficatului gras
Recomandări: