Noutăţi pentru sănătate la început de iarnă

Pentru începutul acestei ierni iată trei recomandări pentru tine şi familia ta.
11.12.2019
Noutăţi pentru sănătate la început de iarnă
foto: 123rf.com

Pentru începutul acestei ierni iată trei recomandări pentru tine şi familia ta.

Noul Gripovit ACEROLA cu Vitamina C 100% naturală!

Vitamina C este o vitamină esenţială pentru buna funcţionare a organismului, singura ei… slăbiciune fiind aceea că nu poate fi produsă de către acesta.
Unul dintre principalele motive pentru care vitamina C este recomandată în mod frecvent este capacitatea de a stimula şi susţine imunitatea pentru ca organismul să reuşească să se apere de afecţiunile sezoniere si nu numai.

Oricât de bogată ţi-ar fi dieta în legume şi fructe care conţin vitamina C, este puţin probabil că poţi asigura organismului doza zilnică recomandată. Asta deoarece concentraţiile sunt reduse în raport cu nevoile cotidiene, condiţie în care ar trebui să mănânci cantităţi uriaşe pentru asigurarea necesarului zilnic.

Acum poţi încerca noul Gripovit ACEROLA, care conţine vitamina C 100% naturală. Sursa sunt uimitoarele fructe de acerola (vişinele de Barbados) care conţin de 30 de ori mai multă vitamina C decât portocalele. Pe lângă vitamina C, fructele de acerola mai conţin şi provitamina A, vitamine din grupul B (B1, B2, B3 şi B5), magneziu, potasiu, calciu, fier şi fosfor. Studiile au demonstrat că acerola este totodată un redutabil antiinflamator, are proprietăţi astringente, diuretice şi nutritive. Este un excelent stimulent hepatic şi renal, avand în plus şi capacitatea de a susţine funcţia cardiacă.

Durerea nu te lasă în pace? Trateaz-o rapid, oriunde, oricând

De câte ori te-a surprins durerea în cel mai nepotrivit moment? La birou, la cumpărături, la sală, în oraş… Musculare, menstruale sau de picioare, durerile sunt coşmarul bunei dispoziţii, mai ales când nu ai la îndemână produsul salvator.
Pentru aceste situaţii, Fiterman Pharma a conceput soluţii rapide şi eficiente, care pot fi luate în orice moment în geanta de sală, în servieta de birou sau chiar în geanta de voiaj: plasturii pentru ameliorarea durerilor!

Durerile musculare, cervicale sau lombare pot fi ameliorate cu plasturii SINDOPLAST
Cu acţiune dublă, plasturii încălzesc şi deblochează musculatura la nivel local, induc senzaţia de răcorire şi stimulează circulaţia sanguină. Se aplică uşor şi au efect de hidratare şi calmare la nivelul zonei afectate pentru un timp îndelungat, inclusiv durerea la nivelul umărului şi gâtului sau durerile de spate.

Durerile menstruale pot fi atenuate cu plasturii BIENPLUS
Aceşti plasturi au efect de încălzire şi se aplică uşor, direct pe lenjerie, la nivelul abdomenului inferior sau al spatelui, acţionând încă din primele 15 minute. Forma specială a plasturilor asigură aplicarea indiferent de zonă şi moment al zilei, oferind libertate de mişcare.

Picioarele obosite, grele şi dureroase au o soluţie rapidă: plasturii ALLÉMED
Recomandaţi a fi aplicaţi după efort fizic intens, după purtarea pantofilor cu toc înalt sau după mult timp de stat în picioare, plasturii ALLÉMED ameliorează durerea şi îmbunătăţesc circulaţia, având un efect de răcorire şi hidratare. Uleiurile esenţiale (eucalipt, portocale şi lavandă) oferă un efect relaxant pentru o perioadă îndelungată.

Herbalife Nutrition lansează „High Protein Iced Coffee” cu aromă de Latte Macchiato

Herbalife Nutrition a lansat noul produs „High Protein Iced Coffee”, menit să-ţi ofere energia de care ai nevoie în timpul zilei.

Cu doar 80 de calorii pe porţie, High Protein Iced Coffee conţine 100% boabe de cafea Robusta, care conferă un gust autentic şi 15 g proteine din zer – esenţiale dacă sunteţi o persoană activă sau aveţi nevoie doar de un plus de energie. De asemenea, noul produs are un conţinut scăzut de grăsimi, este vegetarian şi nu conţine zahăr, coloranţi sau conservanţi.

Popularitatea cafelei reci a crescut constant în ultimii ani printre tinerii millennials din Europa. Cercetările arată, de asemenea, că aceştia consideră produsele pe bază de cafea rece ca pe o alternativă bună la băuturile zaharoase şi sunt interesaţi de produsele de cafea ce au proteine adăugate.
High Protein Iced Coffee cu aromă de Latte Macchiato este acum disponibil în România prin intermediul Membrilor independenţi Herbalife Nutrition.

Tags:
Recomandare video
Dr. Răzvan Stavri, SANADOR: cum se tratează eventrația sau hernia incizională