Noutăţi pentru sănătate în septembrie

Trei game de suplimente alimentare recent apărute pe piaţa noastră.
27.09.2018
Noutăţi pentru sănătate în septembrie

Suplimentele alimentare contribuie la buna funcţionare a organismului nostru. Chiar şi în cazul unei alimentaţii corecte şi al unei sănătăţi bune pentru a realiza aporturile nutriţionale recomandate de vitamine şi minerale medicii recomandă uneori suplimente alimentare, iată trei game de produse recent apărute pe piaţa noastră.

 

MÖLLER’s Cod Liver Oil Pure Mom & Baby furnizează aportul zilnic necesar de Omega-3 şi de vitaminele A şi D, de la primele săptămâni de viaţă. Este cea mai pură formă de Omega-3 natural, fară arome, fără conservanţi, fără toxine şi impurităţi! NATURAL. PUR. CONCENTRAT.

MÖLLER’s Cod Liver Oil Pure Mom & Baby este recomandat pentru gravide şi pentru mamele care alăptează şi mai apoi sugarilor de la 4 săptămâni. Deoarece femeile însărcinate pot avea dificultăţi în a consuma o cantitate adecvată de peşte gras, Möller’s Pure Mom & Baby suplimentează dieta femeilor gravide cu o porţie benefică de acizi graşi polinesaturaţi Omega-3 şi vitamine, necesare pentru sănătate.

 

Suplimentele din plante de la Gerlinéa te ajută să drenezi apa din ţesuturi, grăsimile şi toxinele, uşurând misiunea ficatului şi a rinichilor, principalele căi de eliminare.

Detoxifiant şi energizant cu un concentrat din frunze de anghinare – Gerlinéa Shot Detoxifiant Anghinare este un supliment pe bază de extract din frunze de anghinare, o plantă recunoscută pentru proprietăţile ei detoxifiante şi de susţinere a funcţiei hepatice, ajutând la slăbire.

Drenează apa, grăsimile şi toxinele – Gerlinéa  Drenaj Apã este o băutură concentrată cu îndulcitori,  pe bază de plante. Conţine rădăcină de cicoare (diuretic, hipoglicemiant, antioxiant) şi de brusture (detoxifiant), flori de urzică moartă albă şi creţuşcă (diuretice, antiinflamatoare, calmante gastrice), frunze de ceai verde (acelerează metabolismul, topeşte grăsimile).

Detox, drenor şi antioxidant – Gerlinéa Drenor Detox Bio este o băutură de reconstituit cu extracte din plante provenite din agricultura ecologică. Conţine extracte din frunze şi tulpini de păpădie (detoxifiant), din frunze de coacăz negru şi de ceai verde (drenoare) şi frunze de măslin (antioxidant).

Diuretic, accelerează metabolismul, elimină grăsimile – Gerlinéa Ardere Grăsimi este un supliment alimentar cu extracte din frunze de ceai verde şi guarana, pentru eliminarea grăsimilor. Cu extract din frunze de ortosiphon, o plantă recunoscută pentru efectul diuretic, benefic asupra rinichilor.

Gerlinéa Destocant Grăsimi este un supliment alimentar pe bază din plante recunoscute pentru efectul lor de ardere a grăsimilor: frunze de nopal şi extract uscat din frunze de mate. Primul reduce absorbţia grăsimilor şi glucidelor, al doilea contribuie la dizolvarea şi eliminarea lor.
Le găseşti pe toate pe www.nutrivita.ro


Secom, îşi completează portofoliul de suplimente alimentare şi cosmetice naturale cu o nouă categorie de produse: ceaiuri premium cu ingrediente superioare, din gama TEALIA.

17 sortimente de ceai TEALIA: 2 varietăţi de ceai negru, 5 sortimente de ceai verde, 8 tipuri de ceaiuri din plante şi 2 ceaiuri desert, pentru a răspunde nevoilor şi gusturilor diverse ale consumatorilor de ceai din România.

TEALIA este un brand reprezentativ pentru industria ceaiului din Sri Lanka. Produsele se remarcă prin calitatea superioară, influenţată atât de ingredientele utilizate, culturile de ceai Pure Ceylon provenind din zone agroclimatice restrânse şi controlate din Sri Lanka, cât şi de procesul de producţie tradiţional care conservă proprietăţile frunzelor de ceai, oferind o experienţă autentică de consum şi o aromă mai bogată.
 

Recomandare video
Dr. Raluca Oprea: dieta echilibrată, primul pas în tratamentul ficatului gras