Nicole Kidman a nascut o fetita

Actrita australiana Nicole Kidman a nascut, luni dimineata, o fetita care se numeste Sunday Rose si cantareste 3,2 kilograme, la Nashville, Tennessee. Acesta este primul copil al cuplului pe care Kidman il formeaza cu cantaretul de country Keith Urban, informeaza purepeople.com.
08.07.2008
Nicole Kidman a nascut o fetita
Nicole Kidman a nascut o fetita

Actrita australiana Nicole Kidman a nascut, luni dimineata, o fetita care se numeste Sunday Rose si cantareste 3,2 kilograme, la Nashville, Tennessee. Acesta este primul copil al cuplului pe care Kidman il formeaza cu cantaretul de country Keith Urban, informeaza purepeople.com. Nicole Kidman a anuntat ca este insarcinata la inceputul lunii ianuarie. Kidman a mai ramas o data insarcinata, pe cand era casatorita cu primul sot, actorul Tom Cruise, dar a suferit un avort. Actrita si Cruise au doi copii adoptati, Isabella, 15 ani, si Connor, 13 ani. Nicole, recompensata cu un premiu Oscar pentru rolul din "Orele" (2002), s-a casatorit cu Urban, castigatorul unui premiu Grammy, la Sydney, in 2006.

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Jessica Simpson are sani de locul 1
Jessica Simpson are sani de locul 1
Recomandare video
Ce este glicemia normală? Explică pe scurt dr. Mihaela Posea!
Recomandări: