Nici o masă fără muguri de pin!

Odată ce i-ai descoperit, nu te mai saturi de ei, mai ales că pot fi adăugaţi în musli, iaurt, salate, prăjituri, pot fi mâncaţi cu miere, fructe şi iaurt, pot fi gustarea ideală şi motivul săţios ca să dai fuga la dulap când ai mult de lucru.
17.12.2013
Nici o masă fără muguri de pin!

Odată ce i-ai descoperit, nu te mai saturi de ei, mai ales că pot fi adăugaţi în musli, iaurt, salate, prăjituri, pot fi mâncaţi cu miere, fructe şi iaurt, pot fi gustarea ideală şi motivul săţios ca să dai fuga la dulap când ai mult de lucru.

Există mai multe sortimente de seminţe de pin, iar cele mai populare provin din Mexic, Italia şi China. Se găsesc în magazine cu produse bio sau pe website-urile specializate. Singurul dezavantaj al seminţelor de pin este că au un preţ destul de ridicat.

Aşadar, să dăm credit maxim mugurilor de pin şi să ne bucurăm cu fiecare înghiţitură de grăsimile lor sănătoase, de vitamina E, un puternic antioxidant, dar şi de potasiul, calciul şi zincul din compoziţia lor.

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac: metode eficiente de a ne menține creierul sănătos