Negativismul şi migrenele, alungate de probioticele din iaurt

Potrivit cercetătorilor americani, consumul a două iaurturi pe zi poate duce la o acţiune benefică asupra funcţiilor creierului, în special cele legate de starea emoţională şi răspunsul la durere. Astfel, terapia cu probiotice s-ar putea dovedi una extrem de utilă în viitorul apropiat pentru persoanele care suferă de anxietate şi depresie, şi ar putea ajuta chiar şi la prevenirea unor boli mai grave cum este autismul sau boala Alzheimer.
Negativismul şi migrenele, alungate de probioticele din iaurt


Potrivit cercetătorilor americani, consumul a două iaurturi pe zi poate duce la o acţiune benefică asupra funcţiilor creierului, în special cele legate de starea emoţională şi răspunsul la durere.

Astfel, terapia cu probiotice s-ar putea dovedi una extrem de utilă în viitorul apropiat pentru persoanele care suferă de anxietate şi depresie, şi ar putea ajuta chiar şi la prevenirea unor boli mai grave cum este autismul sau boala Alzheimer.

Probioticele şi-au dovedit prin numeroase studii ştiinţifice efectele pozitive, printre acestea numărându-se întărirea sistemului imunitar, promovarea unei greutăţi normale ca urmare a unui tranzit intestinal sănătos şi menţinerea tensiunii arteriale.
 

Misterul din spatele iubirii de bere
Misterul din spatele iubirii de bere