Nadia Comăneci: „Normal că o să mă vaccinez!”

26.12.2020 | Rotaru Paula
Nadia Comăneci: „Normal că o să mă vaccinez!”

Nadia Comăneci, prima gimnastă din lume care a primit nota 10 într-un concurs olimpic de gimnastică, își petrece sărbătorile de iarnă în familie, la reședința sa din Oklahoma, America. De altfel, ea locuiește acolo din luna martie, de când a fost declarată pandemie de coronavirus. 

N-am mai ieșit din bârlog cu pandemia asta din martie, n-am mai călătorit nici măcar local pentru că este un risc care nu e necesar în momentul de față, a declarat Nadia Comăneci pentru Cancan.

Întrebată dacă se va vaccina împotriva COVID-19, Nadia Comăneci nu a stat pe gânduri și a răspuns:

Da, normal că o să mă vaccinez. Sper să ne vină rândul la vaccin curând!

De când a început pandemia, Nadia Comăneci nu s-a izolat complet de oameni. Spre exemplu, la finalul lunii martie, fosta mare gimnastă s-a implicat și ea în lupta cu COVID-19, ocazie cu care le-a transmis oamenilor un mesaj prin care i-a îndemnat să se spele pe mâini cât mai des.

Sunt câteva lucruri simple pe care le putem face. 10-le perfect a fost un număr important pentru mine, în viața mea. Acum mă concentrez pe 20-ul perfect. Spălați-vă pe mâini pentru 20 de secunde, cu apă și săpun, de fiecare dată, cât de des puteți. E simplu, dar trebuie să facem acest lucru. Să rămânem în siguranță și să fim sănătoși, a spus Nadia Comăneci într-un scurt video postat pe contul său de Twitter.

SUA este cea mai afectată țară la nivel global în ceea ce privește infectarea și numărul deceselor din cauza COVID-19. La acest moment sunt înregistrate aproape 19 milioane de cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 și peste 330.000 de decese.

Recomandări:
Fără mască în aer liber din 15 mai. Ce alte restricții sunt eliminate
Fără mască în aer liber din 15 mai. Ce alte restricții sunt eliminate
Starea de bine este influențată de alimentație și de somn
Starea de bine este influențată de alimentație și de somn