Micul-dejun, o binecuvântare pentru inima ta!

Persoanele care iau micul-dejun în fiecare dimineaţă prezintă un risc mai mic de maladii cardiace în comparaţie cu persoanele care aleg să sară peste prima masă a zilei.
10.10.2013
Micul-dejun, o binecuvântare pentru inima ta!

Persoanele care iau micul-dejun în fiecare dimineaţă prezintă un risc mai mic de maladii cardiace în comparaţie cu persoanele care aleg să sară peste prima masă a zilei, potrivit unui studiu realizat pe 27.000 de voluntari de sex masculin.

Un studiu american, publicat în revista Circulation şi făcut la Harvard, a dezvăluit faptul că bărbaţii care nu iau micul-dejun prezintă un risc mai mare de a suferi o criză cardiacă sau de a muri din cauza unei maladii a inimii.

Este pentru prima dată când o astfel de legătură de asociere a fost pusă în evidenţă. Cercetătorii recomandă totodată includerea în micul-dejun a nucilor, alunelor şi a migdalelor.
 

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Noutăţi de sănătate în octombrie
Noutăţi de sănătate în octombrie
Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea