Michelle Obama promovează un stil de viaţă sănătos dansând cu…un nap

Prima Doamnă a Statelor Unite Michelle Obama, care nu pierde nicio ocazie pentru a promova o alimentaţie sănătoasă, este protagonista unui clip de şase secunde în care dansează cu un nap şi care a devenit viral pe Internet.
Michelle Obama promovează un stil de viaţă sănătos dansând cu…un nap

Prima Doamnă a Statelor Unite Michelle Obama, care nu pierde nicio ocazie pentru a promova o alimentaţie sănătoasă, este protagonista unui clip de şase secunde, postat pe reţeaua de socializare Vine, în care dansează cu un nap şi care a devenit viral pe Internet, relatează CNN, citat de Mediafax.

Imitatorul preşedintelui american Barack Obama Imman Crosson a întrebat-o pe soţia şefului statului „câte calorii arzi de fiecare dată când apari (turn up, în engleză)?!”, într-un mesaj video postat de pe contul @AlphaCat sub hashtagul #AskTheFirstLady.

Michelle Obama a răspuns, miercuri seara, unor întrebări despre legumele care-i plac (cartoful dulce) şi despre iniţiativa sa de a-i atrage pe copii să mănânce mai multe verdeţuri, în cadrul unei campanii în centrul căreia se află sănătatea tinerilor.

Prima Doamnă i-a răspuns printr-un clip de şase secunde, în care dansează în ritm hip-hop cu un nap (turnip, în engleză), postat pe contul Casei Albe de pe reţeaua de socializare Vine.

Presa consideră răspunsul „excelent”, iar videoclipul a fost văzut de cinci milioane de ori în primele şase ore după postare, potrivit ziarului britanic The Independent. Dansul Primei Doamne cu napul pare să fie mult mai popular printre americani decât gestul soţului ei de a saluta un puşcaş marin în timp ce ţinea o cană cu cafea în mână, comentează publicaţia.

Michelle Obama a lansat anul acesta un album hip-hop – împreună cu bateristul Travis Barker de la trupa americană de rock Blink 182 şi trupa D.M.C. – prin care doreşte să contribuie la îmbunătăţirea sănătăţii americanilor. „U R What You Eat”, „Veggie Luv” şi „We Like Vegetables” sunt doar câteva dintre titlurile cântecelor de pe acest album.

Alimentul care taie pofta de dulciuri
Alimentul care taie pofta de dulciuri
Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele din sfera ORL
Recomandări:
Cine nu are această măsură la blugi riscă să dezvolte diabet
Cine nu are această măsură la blugi riscă să dezvolte diabet
1 din 5 hipertensivi nici nu știe că are valori tensionale crescute
1 din 5 hipertensivi nici nu știe că are valori tensionale crescute