Cremă de dovleac românesc şi piure de păstârnac, păstrăv şi raci, berbecuţ şi vinete, piersici confiate şi vin desert Nectar de Transilvania – toate acestea au făcut parte din meniul pregătit de doi bucătari contactaţi de premierul Dacian Cioloş pentru a pregăti masa oferită lui François Hollande.
Binecunoscutul bucătarul Adi Hădrean a povestit pe blogul personal cum acesta împreună cu Nicolai Tand au pregătit (pro bono) masa oferită de primul ministru al României, Dacian Cioloş, preşedintele Franţei, François Hollande, aflat la Bucureşti în vizită oficială.
Potrivit specialistului bucătar, meniul a fost următorul:
Adi Hădrean a povestit aventura prin care a trecut cu această ocazie, de la achiziţionarea tuturor ingredientelor necesare într-un timp foarte scurt până la „dificultatea de a oferi SPP-ului mostre îndestulătoare din anumite articole”.
Citiţi întreaga poveste pe http://hadean.live/doi-ardeleni-pe-repede-inainte/.