Meniu vegan servit pentru prima oară la Globurile de Aur. Ce au mâncat vedetele

Pentru prima oară, la Globurile de Aur 2020 a fost servit un meniu vegan pentru a trage un semnal de alarmă. Ce au mâncat vedetele.
Meniu vegan servit pentru prima oară la Globurile de Aur. Ce au mâncat vedetele
FOTO: pixabay.com / Meniu vegan servit pentru prima oară la Globurile de Aur. Ce au mâncat vedetele

Deşi celebrităţile sperau să se bucure de caviar, friptură şi alte preparate tradiţionale la Globurile de Aur 2020, pentru prima oară, organizatorii ceremoniei au adoptat un meniu complet vegan. Aşadar, vedetele au fost servite cu supă, risotto cu ciuperci şi prăjituri fără lactate, informează printr-un comunicat Hollywood Foreign Press Association (HFPA).

În luna decembrie, în urma unui comunicat de presă, a fost anunţat meniul non-vegan. Însă, cu câteva zile înainte de Crăciun, planurile au fost schimbate complet de Matthew Morgan, directorul executiv al hotelului Beverley Hilton, gazda ceremoniei de premiere.

”Aveam în meniu peşte. Apoi am discutat cu HFPA şi s-au gândit să facem o schimbare pentru a transmite un mesaj bun. Este pentru prima oară când la Globurile de Aur se serveşte un meniu vegan”, a spus Morgan pentru Hollywood Reporter.

Printre delicatese s-au numărat supele, risotto cu ciuperci sălbatice, morcovi şi varză de Bruxelles mov şi verde. Întrebat de această schimbare, preşedintele HFPA Lorenzo Soria a spus: ”Criza schimbărilor climatice care ne înconjoară ne-a făcut să ne gândim la noul an şi noul deceniu. Aşa că ne-am gândit ce putem face pentru a transmite un semnal. Nu credem că vom schimba lumea cu o singură masă, dar am decis să facem câţiva paşi prin care să tragem un semnal de alarmă. Alimentele pe care le consumăm, modul în care sunt crescute şi procesate, toate acestea contribuie la schimbările climatice”.

Recomandări:
Caz șocant în Israel! Un bebeluș s-a născut cu un embrion
Caz șocant în Israel! Un bebeluș s-a născut cu un embrion
Declinul cognitiv, redus de consumul de fructe și legume colorate
Declinul cognitiv, redus de consumul de fructe și legume colorate