Meghan Markle, însărcinată la 39 de ani, după ce a avut un avort spontan

Meghan Markle și Prințul Harry se pregătesc să mărească familia. Ducii de Sussex au anunțat că așteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil.
15.02.2021 | Alexandra Necsoiu
Meghan Markle, însărcinată la 39 de ani, după ce a avut un avort spontan
Meghan Markle, însărcinată la 39 de ani, după ce a avut un avort spontan

Meghan Markle și Prințul Harry se pregătesc să mărească familia. Ducele și ducesa de Sussex au anunțat că așteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Cuplul mai are un copil, un băiețel pe nume Archie Harrison, care pe data de 6 mai va împlini 2 ani.

”Putem confirma că Archie va fi frate mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex sunt emoționați pentru că așteaptă să devină părinți pentru a doua oară”, a declarat purtătorul de cuvânt al cuplului pentru PEOPLE.

Veștile, care au fost împărtășite chiar de Valentine’s Day, vin după ce Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, a suferit un avort spontan în luna iulie. Soția Prințului Harry a povestit cum s-a întâmplat tragedia. Fosta actriță susține că totul s-a întâmplat în momentul în care îi schimba scutecele micuțului Archie.

„Am căzut pe jos cu Archie în brațe, îngânând un cântec de leagăn pentru a-mi menține calmul și a-l liniști pe copil, un cântec vesel în total contrast cu presentimentul că ceva nu este în regulă”, a povestit Meghan Markle. „Am știut, în timp ce-mi îmbrățișam primul copil, că tocmai l-am pierdut pe cel de al doilea”, a adăugat soția prințului Harry al Marii Britanii.

Meghan Markle și Prințul Harry își doreau încă un copil

În timpul pandemiei de coronavirus, Meghan Markle și Prințul Harry s-au stabilit în Los Angeles, iar în timpul petrecut împreună cei doi au reflectat la primul lor an ca părinți. Atât Prințul Harry, cât și fosta actriță au mărturisit în nunumărate rânduri ca își doresc să aibă încă un copil, iar un apropiat al familiei regale a dezvăluit în urmă cu câteva luni că există posibilitatea ca Archie să aibă un frățior sau o surioară de vârstă apropiată. Pe data de 6 mai, micuțul Archie a împlinit 1 an. Deşi cuplu şi-a arătat dorinţa de a-i oferi celui mic o copilărie normală, în primul lui an de viaţă au încercat pe cât de mult posibil să-l ţină departe de ochii presei.