Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți a doua oară. Reacția Reginei Elisabeta

07.06.2021
Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți a doua oară. Reacția Reginei Elisabeta
Meghan Markle a născut. Ea și Printul Harry au devenit părinți a doua oară. FOTO: Profimedia

Meghan Markle și Prințul Harry sunt acum o familie cu patru membri. Ducesa de Sussex a născut vineri al doilea copil – o fetiță. Ea poartă numele Reginei Elisabeta, dar și a regretatei Lady Diana.

„Cu bucurie anunțăm că Prințul Harry și Meghan, ducele și ducesa de Sussex, și-au întâmpinat fiica nou-născută, Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor”, a transmis cuplul într-un comunicat publicat duminică, potrivit People.

Lili s-a născut vineri, 4 iunie, la ora 11:40 dimineața, sub grija atentă a doctorilor și personalului medical de la Spitalul Santa Barbara Cottage, California. Micuța a avut o greutate de 3,5 kilograme. Atât mama, cât și copilul sunt sănătoși și se simt bine. Ele au fost externate și se află acasă acum”, se arată în comunicat.

„Lili și-a primit numele după Majestatea Sa Regina, a cărei poreclă în cadrul familiei este Lilibet. Numele de mijloc, Diana, a fost ales pentru o onora pe regretata ei bunică, Prințesa de Wales”, potrivit comunicatului.

„Acesta este al doilea copil al cuplului, care mai are un fiu în vârstă de doi ani pe nume Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Ducele și Ducesa vă mulțumesc pentru urările călduroase și rugăciunile în timp ce ei se bucură de momentele speciale ca familie”, se încheie comunicatul.

Regina Elisabeta este încântată de venirea pe lume a strănepoatei sale

Meghan și Harry au publicat, de asemenea, un mesaj pe website-ul lui Archie: „Pe 4 iunie, am fost binecuvântați cu venirea pe lumea a fiicei noastre, Lili. Ea este mai mult decât am putut să ne imaginăm și rămânem recunoscători pentru iubirea și rugăciunile pe care le-am simțit de pe tot globul. Vă mulțumim pentru bunăvoința și sprijinul primit într-o perioadă foarte specială pentru familia noastră”.

Regina Elisabeta și alți membri ai Casei Regale, inclusiv Prințul Charles, Camilla, Prințul William și Kate Middleton sunt „încântați” de vestea aceasta.

Meghan Markle a născut al doilea copil la 39 de ani

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat de Valentine’s Day că așteaptă al doilea copil. Veștile au venit după ce ducesa de Sussex, în vârstă de 39 de ani, a suferit un avort spontan în luna iulie, anul trecut.

Soția Prințului Harry a povestit cum s-a întâmplat tragedia. Fosta actriță susține că totul s-a întâmplat în momentul în care îi schimba scutecele micuțului Archie.

„Am căzut pe jos cu Archie în brațe, îngânând un cântec de leagăn pentru a-mi menține calmul și a-l liniști pe copil, un cântec vesel în total contrast cu presentimentul că ceva nu este în regulă”, a povestit Meghan Markle. „Am știut, în timp ce-mi îmbrățișam primul copil, că tocmai l-am pierdut pe cel de al doilea”, a adăugat soția prințului Harry al Marii Britanii.

Cristina Tudor
Cristina Tudor
Și-a început activitatea în jurnalismul online în redacția Digi24, în 2014, unde a petrecut câțiva ani buni. Acolo a redactat articole în toate domeniile, însă cu timpul a început să se contureze o predilecție către subiectele legate de sănătate, realizând inclusiv o campanie ce ... citește mai mult
Recomandare video
Dr. Raluca Oprea: dieta echilibrată, primul pas în tratamentul ficatului gras
Recomandări:
Avortul ar putea fi considerat ilegal în jumătate din statele americane
Avortul ar putea fi considerat ilegal în jumătate din statele americane
De ce nu e bine să consume alcool pacienții supraponderali sau obezi
De ce nu e bine să consume alcool pacienții supraponderali sau obezi