Maşina viitorului. Ai conduce aşa ceva?

Giganţii de la Mercedes au realizat un prototip de maşină cu aspect futurist pentru iubitorii jocului de golf, atracţia veşnică a oamenilor de afaceri. Acest model a fost prezentat de curând în cadrul Campionatului de Golf din Scoţia iar spectatorii cu acces VIP au putut vedea în toată splendoarea această maşină de mici dimensiuni, dar cu extrem de multe dotări, care mai de care mai avangardiste.
14.08.2013
Maşina viitorului. Ai conduce aşa ceva?

Giganţii de la Mercedes au realizat un prototip de maşină cu aspect futurist pentru iubitorii jocului de golf, atracţia veşnică a oamenilor de afaceri.

Acest model a fost prezentat de curând în cadrul Campionatului de Golf din Scoţia iar spectatorii cu acces VIP au putut vedea în toată splendoarea această maşină de mici dimensiuni, dar cu extrem de multe dotări, care mai de care mai avangardiste.

Cartul de golf de la Mercedes funcţionează pe bază de curent electric şi poate fi condus perfect legal, ca oricare altă maşină. Majoritatea funcţiilor sunt controlate cu ajutorul unui iPad plasat în centrul consolei aflate pe bord şi poate oferi, de asemenea, informaţii preţioase despre clubul de golf, localizarea acestuia, date despre starea vremii etc. Interiorul cartului este acoperit cu uşi din fibră de carbon, care sunt foarte uşoare şi care permit astfel utilizarea aerului condiţionat din dotare, atât de necesar în zilele toride de vară.

În acelaşi timp, acoperişul maşinii este prevăzut cu panouri solare care favorizează transformarea energiei solare în energie electrică, astfel încât maşina să nu rămână niciodată în pană, chiar dacă aţi uitat…să o băgaţi în priză la sfârşitul zilei.
Spaţiul din spatele maşinii este suficient de generos pentru a adăposti două genţi cu crose de golf şi…o umbrelă, pentru orice eventualitate.

Şi pentru că discutăm despre o maşină pentru oamenii cu buzunare largi, aflaţi că în dotările acesteia se mai află, amplasat strategic, şi un mini-frigider care să ţină băuturile fine sau mai populare, cum ar fi berea de exemplu, tot timpul reci şi adecvate gusturilor afaceriştilor.


Sursa: gizmag.com

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea