Marius Manole, primul artist care devine VOCEA copiilor cu autism

Marius Manole este primul artist care a acceptat provocarea de a se pune în pielea unui copil cu autism.
Marius Manole, primul artist care devine VOCEA copiilor cu autism
FOTO: 123rf.com / Marius Manole, primul artist care devine VOCEA copiilor cu autism
Te-ai gândit vreodată cum te-ai putea descurca în viaţa de zi cu zi dacă ai putea să pronunţi doar două-trei cuvinte? Am provocat câţiva artişti, în numele copiilor care fac terapie în centrele Autism Voice, să facă acest exerciţiu. Să-şi imagineze cum s-ar descurca dacă vocabularul lor s-ar reduce la cuvintele pe care le învaţă copiii după luni sau chiar ani de terapie.
 
Marius Manole este primul artist care a încercat, la provocarea lui Dani – un băieţel cu tulburare de spectru autist – să se facă înţeles cu doar 3 cuvinte. Rezultatul este o micro-piesă de teatru emoţionantă, din care înţelegem foarte clar bariera de comunicare dintre un copil cu autism şi lumea din jur.
 

 
Pentru a învăţa să vorbească, un copil cu autism are nevoie de sute sau mii de ore de terapie – de minimum 4 în fiecare zi. Autism Voice poate oferi gratuit orele de terapie pentru cei 200 de copii din centrele sale dacă strânge 50.000 de sms-uri lunar. Ajută-ne să ducem mesajul nostru spre cât mai mulţi oameni şi să strângem sms-urile necesare terapiei copiilor cu autism!
Recomandări: