Mameloanele ombilicate sau aplatizate pot fi corectate. Afla cum!

Niplette Philips Avent este un dispozitiv revolutionar, inventat de Dr. Douglas McGeorge, unul dintre liderii chirurgiei plastice din Marea Britanie.
Mameloanele ombilicate sau aplatizate pot fi corectate. Afla cum!
Mameloanele ombilicate sau aplatizate pot fi corectate. Afla cum!

Mameloanele aplatizate sau ombilicate sunt o realitate neplacuta pentru un numar mare de femei, producand o stare de disconfort psihic. In aceste cazuri, alaptarea devine dificila atat pentru mama, cat si pentru nou-nascut.

Femeile aflate in aceasta situatie au acum la dispozitie un tratament non-chirurgical, eficient si permanent, care sa le rezolve problema. Niplette Philips Avent este un dispozitiv revolutionar, inventat de Dr. Douglas McGeorge, unul dintre liderii chirurgiei plastice din Marea Britanie.

Simplu si nedureros, dispozitivul care poate fi folosit de femei la orice varsta. Foloseste principiul extinderii tesuturilor prin suctiunea delicata si indelungata a canalelor galactofore. Se ascunde discret in sutien si poate fi purtat atat ziua, cat si noaptea. Regenerarea musculara este cheia succesului la Niplette, iar alaptarea se realizeaza usor.

Recomandare
● femei insarcinate doar in primele 6 luni, timp de 8 ore zilnic pentru o perioada de 3 luni
● mame, dupa nastere doar 5-7 minute inainte de fiecare alaptare, pentru a realiza potruzia mamelonului, astfel sugarul poate fi alaptat fara dificultate
● femeile care prezinta astfel de probleme indiferent de varsta

NIPLETTE PHILIPS AVENT se gaseste in farmacii, la un pret recomandat de 170 ron.

 
Monogamia umana, o himera
Monogamia umana, o himera
Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată