Mai multă igienă în cabinetele de frumuseţe din România

Româncele sunt cunoscute pentru frumuseţe, dar şi pentru atenţia acordată îngrijirii. Cele ce aleg saloane de frumuseţe vor avea parte de tratamente mai sigure.
12.02.2020
Mai multă igienă în cabinetele de frumuseţe din România
Mai multă igienă în cabinetele de frumuseţe din România, foto Shutterstock

Centrele de frumuseţe din România nu trebuie doar să ţină pasul cu noile tendinţe în materie de îngrijire, terapii corporale, terapii faciale, tipuri de masaj, aparatură performantă sau produse cosmetice revoluţionare ci şi cu noile măsuri de igienă şi de sterilizare ce vor fi impuse de Ministerul Sănătăţii din România.

Printr-un comunicat de presă oficialii ministerului anunţă că noile măsuri au în vedere creşterea siguranţei clienţilor centrelor de înfrumuseţare corporală din România. Şi anume, se vor modifica normele de igienă pentru cabinetele de înfrumuseţare corporală, acestea nefiind actualizate din anul 2007. De asemenea, vor exista reguli mai strice şi în ceea ce priveşte sterilizarea instrumentelor ce se folosesc în mod curent în centrele de înfrumuseţare corporală.


Cabinetele de înfrumuseţare corporală au la dispoziţie aproape 11 luni pentru a se pregăti

Noile măsuri de igienă şi sterilizare vor intra în vigoare începând cu 1 ianuarie 2021 conform informaţiilor publicate de Ministerul Sănătăţii.
 

Recomandare video
Cârnați la grătar cu legume și porumb copt
Recomandări: