Lupta cu bolile cardiace

Peste 150 de cercetatori din mai multe tari au alcatuit o lista cu 13 gene care cresc riscul de producere a accidentelor coronariene, o reusita care ar putea contribui la descoperirea unor noi “arme” contra bolilor de inima, prima cauza de mortalitate din lume.
Lupta cu bolile cardiace
Lupta cu bolile cardiace

Peste 150 de cercetatori din mai multe tari au alcatuit o lista cu 13 gene care cresc riscul de producere a accidentelor coronariene, o reusita care ar putea contribui la descoperirea unor noi „arme” contra bolilor de inima, prima cauza de mortalitate din lume.

Maladiile cardiace au in proportie de 50% cauze genetice, dar sunt provocate si de alti factori precum stilul de viata, fumatul, consumul de alcool si lipsa exercitiilor fizice.

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Diana Ionescu: laserul în parodontoză și alte afecțiuni stomatologice