Luminița Georgescu este invitată la „Înapoi în viitor”, vineri, 25 noiembrie, de la ora 19:00

24.11.2022
Luminița Georgescu este invitată la „Înapoi în viitor”, vineri, 25 noiembrie, de la ora 19:00

Luminița Georgescu, Facilitator Access Consciousness Bars, este invitata emisiunii „Înapoi în viitor cu Andreea Perminova” de vineri, 25 noiembrie, de la ora 19:00.

Access Bars este o metodă care te ajută să schimbi în bine orice aspect din viața ta, pe care dorești să-l schimbi. Este prima clasă în Acces Consciousness prezentă în țări din toată lumea și este o tehnică prin care poți primi ușurința și bucuria în corpul tău.

Bars sunt 32 de puncte pe cap care, atunci când sunt atinse ușor, încep să elibereze limitările și blocajele simțite în diferite zone din viața ta. Se numesc Bars pentru că sunt de fapt niște benzi de energie care trec prin capul tău. Există benzi legate de conștientizare, control, corp, vindecare, sexualitate, bani, îmbătrânire, creativitate, pace, recunoștință, creare de conexiuni etc.

Emisiunea va fi difuzată pe platforma csid.ro – aparținând Gândul Media Network – pe pagina de Facebook CSID și, de asemenea, pe canalul de YouTube al publicației csid.ro, vineri, 25 noiembrie, de la ora 19:00.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Acneea juvenilă: cum se îngrijește corect pielea cu acnee
Recomandări: