Laserul fracţionat, cea mai eficientă metodă de reîntinerire

După 2 - 3 şedinţe, pielea devine mai tonică şi mai luminoasă, ridurile se reduc, porii se micşorează şi este stimulată producţia de colagen.
Laserul fracţionat, cea mai eficientă metodă de reîntinerire

În trecut, trataentele faciale pe bază de laser ardeau primul strat de piele, necesitând cel puţin o săptămână de stat în casă pentru ca vindecarea să fie completă. Uneori, mai rămâneau şi cicatrici.

Deh, baba suferea şi în trecut, suferă şi în prezent pentru a fi frumoasă. Numai că astăzi, din fericire, are toate armele de partea ei.

Laserele din zilele noastre nu au efecte secundare preum cele din trecut, pentru că tratează doar un fragment (iată de ce se numeşte Fraxel!) din piele.

Laserul emite mici semnale luminoase care crează răni microscopice pe doar 20% din suprafaţa pielii expuse, explică David Bank, doctor în dermatologie la clinica Mount Kisco din New York. În felul acesta este stimulat procesul natural de autovindecare şi reînnoire celulară.

După 2 – 3 şedinţe, pielea devine mai tonică şi mai luminoasă, ridurile se reduc, porii se micşorează şi este stimulată producţia de colagen.

Recomandări: