LANSARE. Gândul.ro lansează „Top 5 evenimente economice ale săptămânii”, realizat de analistul Petrișor Peiu

16.11.2021
LANSARE. Gândul.ro lansează „Top 5 evenimente economice ale săptămânii”, realizat de analistul Petrișor Peiu

Grupul de presă Gândul anunță lansarea unei noi emisiuni săptămânale, Top 5 evenimente economice ale săptămânii, realizată de analistul Petrișor Peiu.

Emisiunea săptămânală va fi difuzată pe platforma Gândul (gandul.ro), pe pagina de Facebook și, de asemenea, pe canalul YouTube al publicației, în fiecare vineri, la ora 19.30.

Prima ediție analizează subiecte precum explozia deficitului comercial, propunerea PSD privind majorarea imediată a pensiilor, planul național de redresare și reziliență (PNRR), dar și eliminarea producției de mașini cu combustie până în 2040.

Petrișor Gabriel Peiu este doctor al Universității Politehnica din București (1996), a fost consilier al premierului Radu Vasile (1998-1999) și al premierului Adrian Năstase (2001-2002), subsecretar de stat pentru politici economice (2002-2003) și vicepreședinte al Agenției pentru Investiții Străine (2003-2004). Este coordonator al Departamentului de Analize Economice al Fundației Universitare a Mării Negre (FUMN).

Astfel, în fiecare zi de vineri, de la ora 19.30, cititorii Gândul.ro vor putea urmări, în format video, principalele evenimente economice ale săptămânii. Topul evenimentelor economice este a patra emisiune video pe care platforma online Gândul.ro o lansează în ultimii doi ani, după Gândul Live, Gândul Green și Gândul Financiar.

Publicația online gandul.ro a crescut constant de la începutul anului 2020, având lunar peste două milioane de cititori unici și peste 8 milioane de afișări.

Grupul Gândul este singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc și cuprinde publicațiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro și raziculacrimi.ro.

Recomandare video
Dr. Ingrid Gheorghe: soluții pentru bolile care afectează endometrul
Recomandări:
Băutura care crește riscul de boală Parkinson
Băutura care crește riscul de boală Parkinson
Irina Rimes, invitată la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene
Irina Rimes, invitată la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene