La film, cu parintii

Adolescentii bucuresteni cu varsta intre 14 si 18 ani au fost “fortati” sa petreaca mai mult timp liber cu parintii, printr-un program in cadrul caruia Directia Generala de Asistenta Sociala a oferit bilete la film pentru intreaga familie.
La film, cu parintii
La film, cu parintii

Adolescentii bucuresteni cu varsta intre 14 si 18 ani au fost „fortati” sa petreaca mai mult timp liber cu parintii, printr-un program in cadrul caruia Directia Generala de Asistenta Sociala a oferit bilete la film pentru intreaga familie.

Primaria Capitalei a avut aceasta initiativa pentru ca, potrivit statisticilor, foarte putini adolescenti isi petrec timpul liber cu parintii. In medie, aproximativ 45 de minute pe zi. Iar familiile se plang apoi ca nu stiu cum au ajuns sa aiba copii care consuma alcool, tutun, droguri sau au tentative de sinucidere.

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Tratamente cosmetice pentru piele după sezonul de vară- Dr. Victor Clătici