Kevin Spacey, actorul din House of Cards, confundat cu preşedintele Statelor Unite ale Americii

Actorul american Kevin Spacey a declarat într-un interviu recent că s-a văzut nevoit de câteva ori, în ultima perioadă, să explice unor fani că nu este preşedintele Statelor Unite ale Americii.
Kevin Spacey, actorul din House of Cards, confundat cu preşedintele Statelor Unite ale Americii

Actorul american Kevin Spacey a declarat într-un interviu recent că s-a văzut nevoit de câteva ori, în ultima perioadă, să explice unor fani că nu este preşedintele Statelor Unite ale Americii, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

Starul hollywoodian, în vârstă de 55 de ani, interpretează rolul Frank Underwood în serialul politic „House of Cards”, produs de platforma online Netflix, şi este uluit de numărul mare de admiratori care îl confundă cu preşedintele Statelor Unite.

„Foarte des mi se pun întrebări care sugerează faptul că acei oameni habar nu au că noi suntem de fapt actori plătiţi pentru a pretinde că suntem alţi oameni”, a declarat Kevin Spacey.

După părerea actorului, fanii americani fac din ce în ce mai greu diferenţa dintre realitate şi ficţiune.

„Pe ce planetă trăieşti, dacă nu mai poţi face această diferenţă? Am devenit oare atât de obsedaţi de celebritate încând nu mai există o diferenţă între un personaj şi un actor? Sper că nu!”, a spus Kevin Spacey.

„Anumite persoane au avut nevoie ca eu să le reamintesc faptul că nu sunt Frank Underwood. Sunt un actor al cărui nume este Kevin Spacey”, a adăugat starul hollywoodian.

Actorul se declară consternat de faptul că mulţi oameni cred că există, în mod obligatoriu, anumite paralele între personajul său din „House of Cards” şi viaţa lui reală.

„Este o idee complet falsă. E ca şi cum ai spune că, pentru a-l juca pe Richard al III-lea, trebuie să omor nişte oameni”, a declarat Kevin Spacey pentru New York Daily News.

Kevin Spacey a câştigat două premii Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele „American Beauty” şi „Suspecţi de serviciu/ The Usual Suspects”. Actorul american s-a remarcat recent interpretând rolul politicianului lipsit de scrupule Frank Underwood în drama politică „House of Cards”, produsă şi difuzată de platforma online Netflix. Pentru acest rol, actorul american a fost lăudat de criticii de specialitate, a câştigat un Glob de Aur şi a fost nominalizat la premiile Primetime Emmy.

Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața
Recomandări:
Depresia, detectată direct de pe telefon
Depresia, detectată direct de pe telefon
Activitatea fizică arde mai puține calorii decât te-ai fi așteptat STUDIU
Activitatea fizică arde mai puține calorii decât te-ai fi așteptat STUDIU