Johnny Depp reinventează rolul din Edward Mâini-de-foarfece. Va apărea în serialul de animaţie Family Guy

Conform Mediafax, extravagantul actor Johnny Depp îşi va reinterpreta rolul din filmul "Edward Mâini-de-foarfece/ Edward Scissorhands" (producţie 1990) într-un episod din serialul TV de animaţie „Family Guy”.
Johnny Depp reinventează rolul din Edward Mâini-de-foarfece. Va apărea în serialul de animaţie Family Guy

Extravagantul actor Johnny Depp îşi va reinterpreta rolul din filmul „Edward Mâini-de-foarfece/ Edward Scissorhands” (producţie 1990) într-un episaod din serialul TV de animaţie foarte popular în Statele Unite, „Family Guy”, conform Mediafax,

Despărţit recent de cea cu care a convieţuit 14 ani, actorul în vârstă de 49 de ani a reintrat în pielea personajului Edward cu mici dificultăţi la început, după atât de mult timp de la interpretarea lui. Însă, după ce a revăzut câteva scene din film, Johnny Depp a empatizat perfect cu rolul, a declarat producătorul executiv al serialului “Family Guy”.

Noul sezon al serialului va rula pe micile ecrane nord-americane începând din 30 septembrie, dar data exactă la care va fi difuzat episodul în care apare Johnny Depp nu se ştie încă.

Povestea serialului animat „Family Guy” se conturează în jurul unei familii ce locuieşte într-o suburbie a oraşului imaginar Quahog, Rhode Island. Vieţile lor se învârt în jurul obiectelor şi ideilor din popular culture încorporată în conversaţii şi evenimente. Serialul fost creat de Seth MacFarlane pentru reţeaua de televiziune Fox, în 1999.

Personajele din Family Guy

Citeşte şi: Johnny Depp şi Vanessa Paradis s-au despărâit, după 14 ani de relaţie

Johnny Depp NU vrea sex cu Angelina Jolie!

Johnny Depp, inamic public

Sursă: Mediafax
 

Bianca Dragomir
Bianca Dragomir

Mă întreb uşor retoric: există oare ceva mai dificil decât să scrii despre tine? Da, există! Să scrii despre tine şi apoi să prezinţi cele trei fraze timide şi alambicate celorlalţi care, pe deasupra, sunt cititorii tăi. E ca şi cum ai pleda nevinovat în faţa instanţei de judecată ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele digestive