Jim Carey: „Nu mă mai însor niciodată, chiar dacă găsesc femeia perfectă”

Întrebat în emisiunea prezentată de Howard Stern dacă intenţionează să se căsătorească pentru a treia oară, starul hollywoodian a declarat: "Pur şi simplu nu cred că acest lucru ar fi necesar în acest moment. Este (căsătoria) un lucru cu adevărat sacru? Nu ştiu".
Jim Carey: „Nu mă mai însor niciodată, chiar dacă găsesc femeia perfectă”

Actorul canadian Jim Carrey, care a fost căsătorit cu Lauren Holly pentru un an şi cu Melissa Womer pentru opt ani, spune că nu se va mai căsători „din proprie iniţiativă” pentru a treia oară, chiar dacă va întâlni femeia perfectă, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

Întrebat în emisiunea prezentată de Howard Stern dacă intenţionează să se căsătorească pentru a treia oară, starul hollywoodian a declarat: „Pur şi simplu nu cred că acest lucru ar fi necesar în acest moment. Este (căsătoria) un lucru cu adevărat sacru? Nu ştiu”.

Apoi, invitat să spună ce ar face dacă o femeie perfectă ar apărea în viaţa lui, Jim Carrey a răspuns: „Nu pot să spun că aş şti de pe acum cum m-aş simţi dacă aş cunoaşte o persoană care să mă dea gata. Nu pot să alcătuiesc acum, repede, reguli dure pentru viitor, dar nu aş merge din proprie voinţă pe acest drum”.

Artistul canadian, în vârstă de 52 de ani, care a avut o relaţie cu actriţa Jenny McCarthy timp de cinci ani, înainte de despărţirea lor din 2010, spune că priveşte cu reticenţă ideea de a se implica din nou într-o relaţie cu o femeie celebră, deoarece acel tip de relaţie i-ar umbri cariera profesională.

„Dacă ai o relaţie cu o femeie care este celebră, devii un fel de obiect de decor vandabil şi acesta este cel mai important aspect pentru tabloide şi reviste. Nu mai contează ceea ce faci în industria filmului. Contează cu cine ai o relaţie, ce faci în acea relaţie şi când te desparţi de acea persoană celebră”, a adăugat Jim Carrey.

Beyonce lansează o linie de haine sport!
Beyonce lansează o linie de haine sport!
Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele digestive