Jennifer Lopez se fereşte de celulită cu…diamante!

Vedeta utilizează un exfoliant de corp produs de o firmă australiană. Acea cremă costă 250 de dolari şi este realizată din "pudră de diamante".
Jennifer Lopez se fereşte de celulită cu…diamante!

Cântăreaţa şi actriţa americană Jennifer Lopez previne apariţia celulitei pe coapsele sale cu ajutorul unei tehnici de exfoliere a pielii pe bază de diamante, informează contactmusic.com, ciatat de Mediafax.

Potrivit presei internaţionale, vedeta americană utilizează un exfoliant de corp produs de o firmă australiană. Acea cremă costă 250 de dolari şi este realizată din „pudră de diamante„.

„Picioarele lui Jennifer reprezintă partea corpului care îi pune cele mai mari probleme. Ea este predispusă să facă celulită şi atunci când se îngraşă, toată grăsimea i se depune direct pe coapse. Dar, de când a început să şi le exfolieze în fiecare zi, picioarele ei arată mai bine ca niciodată”, a dezvăluit o sursă.

De asemenea, vedeta americană foloseşte în mod regulat şi un spray bronzant pentru ca picioarele ei să arate cât mai bine.

„Jennifer spune că acea cremă îi menţine picioarele foarte fine şi face ca bronzul să dureze mai mult. Consumă un tub cu spray bronzant pe lună”, a dezvăluit aceeaşi sursă pentru ediţia americană a revistei OK!.

La începutul acestui an, antrenorul personal al vedetei americane, Tracy Anderson, a spus că Jennifer Lopez se menţine într- formă fizică de invidiat cu ajutorul unei diete ce are la bază controlul strict al porţiilor alimentare şi cu ajutorul exerciţiilor fizice zilnice care au o durată de 90 de minute.

Jennifer Lopez, născută în 1968 în cartierul Bronx din New York, s-a lansat iniţial ca actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop. După ce a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcomul „In Living Color”, Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum „Selena”, „Trenul cu bani”, „Anaconda”, „Eu cu cine mă mărit?”, „Camerista/ Maid in Manhattan”, „Plan de rezervă” şi „Pregăteşte-te, că vine!”.

Şi-a lansat albumul de debut, „On the 6”, în 1999. Jennifer Lopez s-a remarcat şi în calitate de jurat al emisiunii-concurs „American Idol”, dar şi cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 75 milioane de exemplare. Jennifer Lopez este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri. În 2012, Jennifer Lopez a ocupat primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de la Hollywood, întocmit de revista Forbes, cu venituri de 52 de milioane de dolari.

În ultimii ani, Jennifer Lopez a divorţat de soţul ei Marc Anthony, cu care are doi copii – gemenii în vârstă de şase ani Max şi Emme -, a început o relaţie cu dansatorul Casper Smart de care s-a despărţit în primăvara acestui an, a revenit în juriul emisiunii „American Idol” şi a lansat cel de-al optulea album de studio din cariera ei, intitulat „A.K.A.”.

Cel mai nou articol Video:
Dr. Cristina Tănase Damian: despre prezența tatălui la naștere