Iubesc să fiu femeie – Ghidul femeii de nota 10!

“Iubesc să fiu femeie - Ghidul femeii de nota 10” tratează din punct de vedere psihologic, neuropsihologic şi sexual - într-o abordare modernă, fresh şi realistă - rolurile pe care le îndeplinesc femeile moderne: femeia singură, femeia căsătorita şi femeia mamă.
19.11.2014
Iubesc să fiu femeie - Ghidul femeii de nota 10!

Vineri, pe data de 21 noiembrie 2014, la ora 17:30, la standul editurii ALL, va avea loc lansarea cărţii „Iubesc să fiu femeie – Ghidul femeii de nota 10” , în cadrul Târgului Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătura 2014, organizat la ROMEXPO (Pavilion Central). 

Cartea este scrisă de Hedi Hoka, psiholog specializat în dezvoltare personală cu peste 10 ani experienţă în consiliere psihologică şi coaching. De semenea, Hedi Hoka este membră a Colegiului Psihologilor din România, a Society for Coaching Psychology din Marea Britanie, a International Leadership Association din S.U.A.  şi a Mindfulness Association din Marea Britanie,  ambasador TEDxCluj şi Jamie Oliver, Food Revolution şi autoarea primului CD mindfulness din România ”Relaxeaza-te”, din colecţia ”Health and Science”, CD vândut în peste zece mii de exemplare.

Cartea „Iubesc să fiu femeie a€“ Ghidul femeii de nota 10”  se vrea a fi un ghid pe care fiecare femeie din România trebuie să îl aibă, pentru a depăşi probleme şi piedici ridicate de haosul cotidian. Pentru că este foarte important să avem grijă de mintea noastră, “Iubesc să fiu femeie – Ghidul femeii de nota 10” conţine exerciţii validate, care funcţionează în majoritatea cazurilor subclinice. Cartea constituie o mână de ajutor pentru toţi cei care consideră că au nevoie. 
 
Creând o punte între psihologia aplicată şi beletristică, “Iubesc să fiu femeie – Ghidul femeii de nota 10” tratează din punct de vedere psihologic, neuropsihologic şi sexual – într-o abordare modernă, fresh şi realistă – rolurile pe care le îndeplinesc femeile moderne: femeia singură, femeia căsătorita şi femeia mamă.

”Am scris această carte pentru a transmite femeilor din întreaga lume un mesaj puternic: femeile sănătoase din punct de vedere emoţional şi mental se bucură, mai presus de toate, că sunt în viaţă şi se acceptă pe sine deplin doar pentru simplul fapt că sunt fiinţe umane.

Acum ai la îndemână un ghid complet al femeii împlinite, indiferent de vârstă, statut social sau carieră.

”Iubesc să fiu femeie” este cartea răspunsurilor care-ţi fac viaţa frumoasă, o sursă de inspiraţie ori de câte ori simţi că ai nevoie de aripi să zbori. Ca femeie.” declară Dr. Hedi Hoka.
 

Cafeaua, aliatul greutăţii ideale?
Cafeaua, aliatul greutăţii ideale?
Recomandare video
Măselele de minte – rolul lor în trecut, complicațiile pe care le dau în prezent