Invinge celulita la tine acasa!

O alternativa la cremele destul de scumpe de pe piata sunt tratamentele "home made".
Invinge celulita la tine acasa!
Invinge celulita la tine acasa!

Odata cu venirea primaverii trebuie sa ne gandim la o multitudine de trucuri pentru infrumusetare, iar pe primul loc in lista de prioritati se numara lupta impotriva celulitei.

O alternativa la cremele destul de scumpe de pe piata sunt tratamentele „home made”. Acestea sunt mult mai eficiente si te scapa de alergiile sau reactiile adverse pricinuite de adaosurile chimce din produsele cosmetice. Iata care sunt cele mai eficiente retete pe care le poti aplica la tine acasa:

 

Cafea
Continutul crescut de antioxidanti din cafea imbunatateste circulatia sangelui si contribuie la eliminarea celulitei. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti masezi zonele afectate cu cafea timp de 2-3 minute. Un truc pentru a da fermitate pielii este sa te clatesti cu apa rece.

 

 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Alina Lazăr, consilier dezvoltare personală : Cum alegem terapeutul potrivit
Recomandări: