Inscrie-te si tu la Scoala Nationala a Femeilor Manager!

Pe 1 septembrie 2011 au inceput inscrierile la Scoala Nationala a Femeilor Manager, programul de formare profesionala in domeniul managementului si antreprenoriatului, initiat de Asociatia pentru Promovarea Femeii din Romania.


Pe 1 septembrie 2011 au inceput inscrierile la Scoala Nationala a Femeilor Manager, programul de formare profesionala in domeniul managementului si antreprenoriatului, initiat de Asociatia pentru Promovarea Femeii din Romania. Inscrierile continua, asa ca toate femeile active pe piata fortei de munca si care isi doresc sa avanseze in cariera sunt invitate sa-si depuna dosarul.

Termenul limita de inscriere la Scoala Nationala a Femeilor Manager a fost prelungit pana in luna iunie 2013.

Programul de formare profesionala in domeniul managementului si antreprenoriatului, initiat de Asociatia pentru Promovarea Femeii din Romania, este gratis si se adreseaza femeilor active pe piata fortei de munca din Romania, care isi doresc sa avanseze in cariera.

Programa cursurilor are o durata de 180 ore care includ pregatire online, indoor si outdoor.

Cursurile se desfasoara in Timisoara, la sediul Scolii Nationale a Femeilor Manager din str. 1 Decembrie nr. 69.

Daca iti doresti un pas inainte in cariera, completeaza online formularul de inscriere (pe www.snfm.ro) si apoi trimite-ti dosarul de inscriere la sediul scolii.

In urma acestui proiect 1.200 de femei vor obtine specializarea in functia de manager, precum si un certificat de absolvire pentru setul comun de competente in domeniul antreprenoriatului.

Pentru mai multe informatii intra pe www.snfm.ro !

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Tratamente cosmetice pentru piele după sezonul de vară- Dr. Victor Clătici
Recomandări: