Inghetata din lapte uman – ai incerca?

Un restaurant din Londra a inclus-o in oferta sa si o promoveaza drept un produs organic si neconventional. Fondatorul localului are incredere in abordarea sa asupra “miracolului maternitatii” si vinde inghetata la pretul de 14 lire sterline (23 de euro).
Inghetata din lapte uman – ai incerca?
Inghetata din lapte uman -

Un restaurant din Londra a inclus-o in oferta sa si o promoveaza drept un produs organic si neconventional. Fondatorul localului are incredere in abordarea sa asupra „miracolului maternitatii” si vinde inghetata la pretul de 14 lire sterline (23 de euro).

Laptele uman a fost furnizat de mame care au raspuns unui anunt online. Reteta pentru „Baby Gaga” contine lapte uman amestecat cu pastai de vanilie din Madagascar si coaja de lamaie. Lady Gaga l-a avertizat pe fabricant ca il va da in judecata daca nu va schimba numele produsului.

 
Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Nanodiamantele si cancerul
Nanodiamantele si cancerul
Cel mai nou articol Video:
Dan Zaharescu, director executiv ARPIM: importanța accesului rapid la medicamente de ultimă generație