Inele colorate care prevestesc primăvara

Poţi alege din cele peste 25 de nuanţe pentru inelele din silicon , iar nuanţele de roz pal, corai, lagoon, café sau galben citron, perfecte pentru primele tinute de primavara.
Inele colorate care prevestesc primăvara

Soarele apare timid şi ne îmbie cu razele sale spre visare, spre zile şi nopţi parfumate de primăvară.

Chiar dacă iarna nu pare să se dea bătută, noi vrem să o alungăm prin invocarea celor mai noi tendinţe în materie de inele, iar Anarchik ne propune o colecţie numai bună în acest sens.

Propunerile designerilor francezi pentru sezonul primăvară-vară 2015 ajung până pe plaiurile mioritice. Culori fine, pastelate, se îmbină neaşteptat cu diamante şi alte pietre preţioase, într-o colecţie feminină super chic.

Inelele sunt creaţia brevetată a doi designeri parizieni, Andrea şi Cedric, care propun noua generaţie de accesorii pentru femeia modernă, nonconformistă şi independentă, spărgând barierele bijuteriilor clasice şi aducând diamantele în ţinutele de zi cu zi ale pasionatelor de modă de pretutindeni.

Poţi alege din cele peste 25 de nuanţe pentru inelele din silicon, iar nuanţele de roz pal, corai, lagoon, café sau galben citron, perfecte pentru primele tinute de primavara.

Bijuteria poate fi personalizata in totalitate, de la alegerea pietrei pretioase, la culoarea inelului de silicon. Un sistem unic, brevetat, permite schimbarea pietrei sau a inelului cu numai doua clicuri si in totala siguranta.