În Dubai, kilogramele pierdute se recompensează în…aur

Autorităţile din Dubai au luat hotărârea de a răsplăti persoanele care sunt determinate să slăbească prin acordarea echivalentului de kilograme pierdute în...aur.
18.07.2013
În Dubai, kilogramele pierdute se recompensează în...aur

Autorităţile din Dubai au luat hotărârea de a răsplăti persoanele supraponderale, care doresc să scape de câteva kilograme cu…aur.

Astfel, cei care au bătăi de cap cu greutatea luptă cu numai pentru a avea din nou o siluetă normală, ci şi pentru a se îmbogăţi.
Metoda se presupune că va stimula şi mai mult persoanele cu greutate şi astfel se va ajunge la reducerea ratei de obezitate, care şi în Dubai pare să crească de la an la an.

Cu toate acestea, răsplata se va face în baza unui concurs, la care participantul trebuie să se fi înscris până la data de 16 iulie, moment în care greutatea sa a fost înregistrată în cadrul unui eveniment public, şi cântărirea ulterioară la data de 16 august, pentru a se consemna kilogramele pierdute.

Primii trei concurenţi care vor pierde cel mai mult în greutate vor fi recompensaţi cu câte o monedă de aur în valoare de 20.000 de dirhami (aproximativ 5.400 de dolari) iar restul participanţilor vor împărţi suma de 200.000 de dirhami (54.000 de dolari) în mod egal.

Pe parcursul acestei competiţii, participanţii vor primi consiliere gratuită din partea medicilor nutriţionişti, singura condiţie fiind aceea de a exclude în totalitate metodele neortodoxe, cum ar fi înfometarea sau pastilele pentru slăbit, şi alimentaţia de tip fast-food.

Sursa: sante-medecine.net

 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Nora Neghină, psiholog: cel mai des întâlnite dependențe la români
Recomandări:
Ceața, frigul și umezeala – ce impact negativ au asupra sănătății
Ceața, frigul și umezeala – ce impact negativ au asupra sănătății
Depresia poate fi învinsă (Studiu)
Depresia poate fi învinsă (Studiu)