Imagini incredibile cu un nou-născut. S-a uitat fix la medici imediat după ce a fost scos din pântec. FOTO

Imaginea cu bebeluşul morocănos a devenit virală pe internet, fiind distribuită până în prezent de peste 2.700 de oameni din toată lumea.
Imagini incredibile cu un nou-născut. S-a uitat fix la medici imediat după ce a fost scos din pântec. FOTO

O imagine demnă de memeuri a fost postată recent de fotograful Rodrigo Kunstmann pe contul lui de Facebook.

Aceasta ilustrează un nou-născut abia scos din pântecele mamei sale, care se uită „urât” la cei din jur, de parcă i-ar fi deranjat siesta.

Fotograful a surprins chipul morocănos al bebeluşului la cererea mamei sale, care a dorit să rămână cu o amintire specială.


Şi ce amintire! Imaginea cu bebeluşul „grumpy” (Isabela Pereira de Jesus), născut pe data de 13 februarie 2020 a devenit virală pe internet, fiind distribuită până în prezent de peste 2.700 de oameni din toată lumea.

Fotografia este însoţită de un comentariu la fel de ingenios: „Azi este ziua mea şi nici măcar nu am hăinuţe speciale pentru această ocazie.”

„Bebeluşul a deschis larg ochii şi nu a plâns deloc, dar a făcut o faţă morocănoasă. Abia după ce a fost tăiat cordonul ombilical, micuţa a început să plângă”, a declarat fotograful.  

Cercetătorii cred că expresiile faciale ale nou-născuţilor au legătură cu feţele pe care le văd prima dată. De exemplu, dacă văd în jur chipuri care nu-i sunt familiare, bebeluşul poate arăta nedumerit sau chiar supărat. În schimb, dacă o vede pe mama sa, chiar şi pentru prima dată, se pare că bebe simte legătura specială şi se simte în siguranţă, chipul lui exprimând linişte, siguranţă sau chiar bucurie.