Ilinca Vandici are un mesaj pentru români în contextul COVID-19

Deşi stresul enorm la care suntem supuşi, teamerile, constrângerile sunt mari “Este alegerea noastră să devenim mai buni” spune prezentatoarea tv Ilinca Vandici
Ilinca Vandici are un mesaj pentru români în contextul COVID-19
Ilinca Vandici are un mesaj pentru români în contextul COVID-19, foto Kanal D

Vedeta Kanal D îndeamnă la calm şi la fructificarea la maximum a timpului petrecut alături de cei dragi, respectând în totalitate indicaţiile autorităţilor. În această perioadă pe care o petrece acasă, împreună cu familia, Ilinca Vandici povesteşte ca activităţi zilnice precum orele de gimnastică, gătitul sau jocurile de tot felul, împreună cu membrii familiei îi menţin starea de bine şi încrederea că va fi bine. 


„Folosesc în favoarea mea fiecare clipă, acum am timp să stau toată ziua cu familia, să descoperim căminul nostru împreună. Jucăm împreună remi, activity, uno, monopoly. În fiecare seară ne adunăm în jurul mesei şi ne facem serile mai frumoase. Încerc să mănânc atât cât pot de sănătos, să îmi păstrez un program echilibrat, fac sport în casă, am şi arătat prietenilor mei din online cam cum se desfăşoară aceste ore de sport, de acasă.

Vedeta este optimistă

Sunt convinsă că vom trece cu bine peste această perioadă, depinde doar de noi să fie totul bine. Avem o putere imensă de a schimba lumea, dar este alegerea noastră să devenim mai buni, cu mai multă compasiune şi atenţie la ceea ce se întâmplă în jurul nostru”, a spus Ilinca Vandici.