Halle Berry este la al treilea divorţ!

Actriţa americană Halle Berry şi cel de-al treilea soţ al ei, actorul francez Olivier Martinez, au anunţat, joi, prin intermediul unei declaraţii comune, că au decis să divorţeze, punând astfel capăt unui mariaj care a durat doi ani, informează Reuters, citat de Mediafax.
Halle Berry este la al treilea divorţ!

Actriţa americană Halle Berry şi cel de-al treilea soţ al ei, actorul francez Olivier Martinez, au anunţat, joi, prin intermediul unei declaraţii comune, că au decis să divorţeze, punând astfel capăt unui mariaj care a durat doi ani, informează Reuters, citat de Mediafax.

Acesta este primul divorţ pentru Olivier Martinez şi cel de-al treilea pentru Halle Berry, în vârstă de 49 de ani, care are un fiu în vârstă de doi ani cu actorul francez. Cei doi artişti au invocat motivul clasic al diferenţelor ireconciliabile, precizează site-ul TMZ.com.

„Cu inima grea, am luat decizia de a divorţa. Vom merge mai departe fiecare pe drumul său, dar cu iubire şi respect unul pentru celălalt şi concentrându-ne asupra a ceea ce este mai bun pentru fiul nostru. Fiecare îi doreşte celuilalt tot ce este mai bun în viaţă”, au precizat cei doi actori într-o declaraţie comună.

Halle Berry este singura actriţă de culoare care a câştigat premiul Oscar pentru un rol principal, în 2002, graţie evoluţiei sale din filmul „Puterea dragostei/Monster’s Ball”.

Halle Berry a început o relaţie cu Olivier Martinez în 2010, în timpul filmărilor de la producţia cinematografică „Valul întunecat/

Dark Tide”. Cei doi actori s-au logodit în martie 2012 şi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private în Franţa, pe 13 iulie 2013.

Fiul lor, Maceo, s-a născut în octombrie 2013, la Los Angeles.

Actriţa americană a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 – 1997, şi cu cântăreţul Eric

Benet, în perioada 2001 – 2005. Apoi, Halle Berry a avut, în perioada 2005 – 2010, o relaţie cu modelul canadian Gabriel Aubry, cu care are o fiică, Nahla, născută în 2008.

 

Actorul francez Olivier Martinez, în vârstă de 49 de ani, a avut relaţii cu mai multe femei celebre, precum actriţele Mira Sorvino, Juliette Binoche, Michelle Rodriguez şi Rosie Huntington-Whiteley, cântăreaţa Kylie Minogue şi modelul Goya Toledo.

Cel mai nou articol Video:
Îmbunătățirea vieții sexuale prin sport. Cum ne ajută exercițiile kegel?