GETT’S Hair Studio Dacia, noua destinatie a frumusetii

GETT’S si Wella Professionals au deschis prima locatie in parteneriat: GETT’S Hair Studio, in Bulevardul Dacia nr. 153-155.
GETT’S  Hair Studio Dacia, noua destinatie a frumusetii
GETT’S Hair Studio Dacia, noua destinatie a frumusetii

GETT’S si Wella Professionals au deschis prima locatie in parteneriat: GETT’S Hair Studio, in Bulevardul Dacia nr. 153-155. O adresa exclusivista, unde timpul pentru rasfat se dilata. Oferta GETT’S?

O gama larga de servicii de infrumusetare: frizerie, coafura, estetica faciala si corporala, manichiura si pedichiura SPA, toate insotite de o stare de bine absoluta.

Hidromasaj cu zece jeturi

In plus, dotarile salonului sunt unice in Romania. Fotoliile de spalat Takara Belmont sunt create special pentru un confort sporit pe intreaga durata a curatarii si ingrijirii parului.

Daca optezi pentru pedichiura, relaxarea iti va invada intreg corpul. Scaunul este reglabil, iar hidromasajul se face cu zece jeturi. „Noul salon GETT’S Hair Studio promoveaza conceptul de unicitate. Este prima noastra locatie – la strada – deschisa 365 de zile pe an si a patra locatie cu acest program.

Prima locatie partenera Wella Professionals. Primul studio GETT’S, unde vrem sa oferim clientilor atat calitatea serviciilor, cat si posibilitatea de a se relaxa”, declara Lucian Miess, proprietar si fondator al saloanelor GETT’S.

Cadouri si reduceri de 15% pentru toate serviciile

Vestea buna este ca vara vine cu o oferta inaugurala speciala din partea noului studio GETT’S. O reducere de 15% pentru toate serviciile si un cadou de sezon System Professional. La 2 produse cumparate, il ai pe al treilea gratuit si in plus un cadou surpriza.

La evenimentul de deschidere a noului salon GETT’S a participat si Bianca Elena Constantin, Miss Universe Romania.


 

Diana Suciu

Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele din sfera ORL