Gala hairstyling-ului românesc

Gala Wella da tonul tendintelor si modei parului in culoare si tunsoare. Tendintele toamnei 2016 mizeaza deopotriva pe aspect si purtabilitate.
Gala hairstyling-ului românesc

Cel mai important eveniment din hairstyling-ul romanesc, a ajuns la cea de-a XXI-a editie si nu este intamplator faptul ca este atat de iubit de catre hairstilistii din Romania si asteptat cu interes in fiecare an. 

Pe 4 Octombrie, la Sala Polivalenta, pe scena Galei Wella Professionals, au urcat peste 100 dintre cei mai reputati hairstilisti din tara. A fost un show cu inovatie, moda, tendinte, spectacol, lumini, coafuri… o adevarata Gala a hairstyling-ului romanesc.

Dintre toti participantii, 60 au fost concurentii la Finalele Concursurilor Ramania National Trend Vision Awards. Competitia premiaza cei mai talentati coafori din Romania si ii desemneaza pe cei care vor reprezenta Romania la concursul de hairstyling International Trend Vision Award de la Barcelona din 6 noiembrie 2016.

Castigatorii concursului la cele 3 sectiuni (fiecare sectiune cu doua categorii) sunt:

Castigatorul Premiului I la sectiunea Trend Vision Cut & Color Women este Bogdan Gherasim, de la Iulia Salon din Bucuresti. La Consacrati castigatorul de anul acesta este Stefan Anghel Sultanoiu, de la Artist Academy din Bucuresti. Dupa emotiile Galei, cei doi castigatori deja au inceput pregatirile pentru concursul international de la Barcelona din noiembrie, unde vor reprezenta industria romaneasca de hairstyling.

La sectiunea  Trend Vision Cut&Color Men castigatorii Premiului I sunt Adrian Laurentiu Bostan, de la salonul Crazy Girls din Bucuresti, si Catalin Cristea, de la Z Salon din Sibiu.

La sectiunea Trend Vision Long Hair castigatorii Premiului I sunt Cristina Voineag, de la salonul Geta Voinea din Bucuresti, si Lavinia Rusu de la Pop Academy din Cluj.

Gala Wella da tonul tendintelor si modei parului in culoare si tunsoare. In sezonul toamna/iarna 2016 se poarta Bronde Luxe, stilistii te indeamna sa dai mai multa stralucire parului tau si sa scoti la lumina culorile naturale.

Tendintele toamnei 2016 mizeaza deopotriva pe aspect si purtabilitate. Vorbim de o fuziune intre stil si confort, care creeaza o noua forma de frumusete – Premium Confort Zone. Tonurile calde si neutre, alaturi de texturile subtile s-au  regasit in lookurile modelelor participante la eveniment. 

Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața
Recomandări:
Depresia, detectată direct de pe telefon
Depresia, detectată direct de pe telefon
Activitatea fizică arde mai puține calorii decât te-ai fi așteptat STUDIU
Activitatea fizică arde mai puține calorii decât te-ai fi așteptat STUDIU