Fotografii de Crăciun cu prinţul George care îţi vor topi inima!

Prinţul William al Marii Britanii şi soţia lui, care deţin titlurile de duce şi ducesă de Cambridge, au publicat sâmbătă trei fotografii oficiale de Crăciun cu fiul lor, prinţul George.
Fotografii de Crăciun cu prinţul George care îţi vor topi inima!

Prinţul William al Marii Britanii şi soţia lui, care deţin titlurile de duce şi ducesă de Cambridge, au publicat sâmbătă trei fotografii oficiale de Crăciun cu fiul lor, prinţul George, informează bbc.com, citat de Mediafax. Cele trei fotografii au fost realizate în luna noiembrie şi îl prezintă pe prinţul George, în curtea interioară a Palatului Kensington.

Prinţul George, al treilea în ordinea de succesiune la tronul britanic, a împlinit vârsta de un an în luna iulie.

Fotografiile au fost realizate de secretarul privat al prinţului Harry, Ed Lane Fox, care a lucrat în trecut ca fotograf independent.

Prinţul William şi soţia sa Catherine au decis să facă publice aceste imagini pentru a mulţumi presei din Marea Britanie, care a respectat rugămintea cuplului princiar de a nu publica fotografiile cu fiul lor realizate de diverşi paparazzi, precizează Peter Hunt, corespondent BBC pentru casa regală britanică.

Ducele şi ducesa de Cambridge s-au declarat recunoscători pentru faptul că rugămintea lor, ca prinţul George să crească fără să aibă parte de o intruziune agresivă din partea presei, continuă să fie respectată.

Prinţul William şi soţia lui au revenit de curând în Marea Britanie după o vizită de trei zile în Statele Unite, în timpul căreia au vizitat memorialul dedicat victimelor de la 11 septembrie 2001 din New York, s-au întâlnit cu preşedintele Barack Obama şi au asistat la un meci de baschet.

Casa regală britanică a anunţat în luna septembrie că ducesa de Cambridge este însărcinată cu al doilea copil al cuplului.

Ducesa a anunţat deja că, din cauza sarcinei sale care va fi într-un stadiu avansat, nu va putea să îl însoţească pe soţul ei în vizitele oficiale pe care acesta le va efectua în China şi Japonia, la începutul anului 2015.

Prinţul William va petrece trei zile în fiecare dintre cele două ţări, în februarie şi martie, în timpul cărora va vizita capitalele ambelor state.