Filmul care anesteziază

Asocierea pregătirii pentru operaţie cu imaginea halatelor de spital şi a măştilor anestezice aplicate de doctor pe faţă ar putea fi schimbată dacă medicii vor trata pacienţii cu filme în locul anestezicelor generale, metodă adoptată cu succes de către doctorii unui spital din Marea Britanie. Spitalul Municipal din Peterborough le oferă pacienţilor oportunitatea de a urmări filmul preferat pentru a elimina necesitatea unei anestezii generale înainte de operaţie.
10.06.2013
Filmul care anesteziază

Asocierea pregătirii pentru operaţie cu imaginea halatelor de spital şi a măştilor anestezice aplicate de doctor pe faţă ar putea fi schimbată dacă medicii vor trata pacienţii cu filme în locul anestezicelor generale, metodă adoptată cu succes de către doctorii unui spital din Marea Britanie.

Spitalul Municipal din Peterborough le oferă pacienţilor oportunitatea de a urmări filmul preferat pentru a elimina necesitatea unei anestezii generale înainte de operaţie.

Pacienţii în vârstă care sunt supuşi unor anumite proceduri ortopedice se uită la un film pentru a se menţine relaxaţi şi binedispuşi în timp ce operaţia decurge fiind folosite doar anestezice locale. Filmele preferate: „Sunetul muzicii” şi „Dirty Dancing„.

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea