Fiica lui Ed Sheeran, infectată cu COVID-19, la doar 15 luni

Fiica lui Ed Sheeran, Lyra, de 15 luni, a fost și a infectată cu noul coronavirus. Care este starea ei de sănătate.
09.11.2021
Fiica lui Ed Sheeran, infectată cu COVID-19, la doar 15 luni
Foto: Instagram

Ed Sheeran se apropie de finalul celor două săptămânii de caarantină după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Într-un interviu cu Howard Stern pentru SiriusXM show, cântărețul de 30 de ani, care este vaccinat anti-covid, a dezvăluit că a fost infectat cu COVID-19 în timp ce soția lui, Cherry Seaborn era plecată. Fiica lui Ed Sheeran, Lyra, de 15 luni, a fost și a infectată cu noul coronavirus.

Fiica lui Ed Sheeran, infectată cu COVID-19

La doar 15 luni, fiica artistului a fost infectată cu noul coronavirus. Cântărețul a povestit în timpul unui interviu online despre starea lui de sănătate, dar și despre a fiicei sale.

„Soția mea era plecată, deci eram doar eu cu fiica mea. Și ea a fost infectată și a fost destul de greu”, a povestit cântărețul menționând că „primele trei zile a fost destul de rău”.

Cu doar cinci zile înainte de lansarea celui de-al patrulea album, Ed Sheeran a anunțat schimbări de plan. Cântărețul și-a anunțat fanii că a fost testat pozitiv cu COVID-19 și este nevoit să anuleze promovarea noului proiect muzical.

“Bună, prieteni. Din păcate am fost testat pozitiv cu COVID-19, iar în prezent mă aflu în izolare și respect recomandările guvernului”, a spus cântărețul în vârstă de 30 de ani într-o postare pe Instagram. “Asta înseamnă că nu mai pot merge mai departe cu ceea ce mi-am propus, iar toate interviurile le voi ține de acasă. Îmi cer scuze dacă am dezamăgit pe cineva. Aveți grijă de voi”, a continuat artistul.

Recomandare video
Cârnați la grătar cu legume și porumb copt