Fiica lui Beyonce nu are voie să…

Beyonce nu îi permite fiicei sale, Blue Ivy, în vârstă de doi ani, să consume zahăr şi alimente procesate, pentru că doreşte ca micuţa să aibă un stil de viaţă sănătos.
Fiica lui Beyonce nu are voie să…

Beyonce nu îi permite fiicei sale, Blue Ivy, în vârstă de doi ani, să consume zahăr şi alimente procesate, pentru că doreşte ca micuţa să aibă un stil de viaţă sănătos, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

„Se asigură că Blue mănâncă numai alimente sănătoase. (Fetiţa,n.r.) nu mănâncă zahăr alb decât dacă este vorba de o aniversare sau o ocazie specială”, a declarat o sursă apropiată lui Beyonce. Ca gustare, Beyonce îi oferă fetiţei felii de fructe.

„Alimentele procesate nu sunt permise în familia lor”, a mai declarat sursa pentru revista Us Weekly.
În decembrie anul trecut, Beyonce şi soţul său, rapperul Jay-Z, au adoptat o dietă alimentară vegetariană timp de 22 de zile, pe care au întrerupt-o de Crăciun.

Explicând această provocare, Jay-Z a scris pe blogul său: „Totul a început în urmă cu câteva luni, când un bun prieten m-a provocat să mănânc un mic dejun pe bază de vegetale în fiecare zi. A fost surprinzător de uşor faţă de ce mă aşteptam…”.

„Nu ştiu ce se va întâmpla după Crăciun. Semi-vegetarian sau total vegetarian? Sau doar o provocare spirituală şi fizică. Vom vedea…”, a mai scris acesta.

 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Sorina Fredholm, antreprenor de wellness: Trucuri pentru preparate vegane gustoase
Recomandări: