Fiica lui Beyonce nu are voie să…

Beyonce nu îi permite fiicei sale, Blue Ivy, în vârstă de doi ani, să consume zahăr şi alimente procesate, pentru că doreşte ca micuţa să aibă un stil de viaţă sănătos.
18.02.2014
Fiica lui Beyonce nu are voie să…

Beyonce nu îi permite fiicei sale, Blue Ivy, în vârstă de doi ani, să consume zahăr şi alimente procesate, pentru că doreşte ca micuţa să aibă un stil de viaţă sănătos, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

„Se asigură că Blue mănâncă numai alimente sănătoase. (Fetiţa,n.r.) nu mănâncă zahăr alb decât dacă este vorba de o aniversare sau o ocazie specială”, a declarat o sursă apropiată lui Beyonce. Ca gustare, Beyonce îi oferă fetiţei felii de fructe.

„Alimentele procesate nu sunt permise în familia lor”, a mai declarat sursa pentru revista Us Weekly.
În decembrie anul trecut, Beyonce şi soţul său, rapperul Jay-Z, au adoptat o dietă alimentară vegetariană timp de 22 de zile, pe care au întrerupt-o de Crăciun.

Explicând această provocare, Jay-Z a scris pe blogul său: „Totul a început în urmă cu câteva luni, când un bun prieten m-a provocat să mănânc un mic dejun pe bază de vegetale în fiecare zi. A fost surprinzător de uşor faţă de ce mă aşteptam…”.

„Nu ştiu ce se va întâmpla după Crăciun. Semi-vegetarian sau total vegetarian? Sau doar o provocare spirituală şi fizică. Vom vedea…”, a mai scris acesta.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru
Paula Rotaru
Senior Editor, [email protected] S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați ... citește mai mult
Recomandare video
Colonoscopia: ce este și când se face?
Recomandări:
Avocado, superalimentul care îți reduce colesterolul. Trebuie să-l consumi zilnic
Avocado, superalimentul care îți reduce colesterolul. Trebuie să-l consumi zilnic
Ai ficatul gras? Iată ce să mănânci
Ai ficatul gras? Iată ce să mănânci