Fericirea e feminină

Ştiaţi că există o legătură între una dintre genele tipic feminine (MAOA) şi reacţiile pe care le are creierul la infuzia de dopamină şi serotonină? Ei bine, oamenii de ştiinţă de la South Florida University, Statele Unite, susţin că această legătură conferă fericirii un aer... feminin!
Fericirea e feminină

Ştiaţi că există o legătură între una dintre genele tipic feminine (MAOA) şi reacţiile pe care le are creierul la infuzia de dopamină şi serotonină? Ei bine, oamenii de ştiinţă de la South Florida University, Statele Unite, susţin că această legătură conferă fericirii un aer… feminin!

Expresia genei MAOA are de-a face cu o stare de spirit serenă, calmă, de fericire, susţin experţii americani care mai afirmă şi că în cazul bărbaţilor, fericirea se formează în urma unui alt mecanism, mai puţin cunoscut, căci ei nu deţin gena cu pricina.

Doamnelor, fiţi fericite!

 

Tags:
Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Românii asociază berea cu sportul
Românii asociază berea cu sportul
Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața