Femeia cu cea mai subtire talie din lume este romanca!

Romanca Ioana Spangenberg, 29 de ani, are o constitutie slaba, iar pentru o sedinta foto a purtat un corset care i-a subtiat si mai mult talia. Rezultatul? SF!
Femeia cu cea mai subtire talie din lume este romanca!
Femeia cu cea mai subtire talie din lume este romanca!

V-o mai amintiti pe femeia care in 2009 starnea valuri pe Internet datorita taliei extrem de subtire? Cathie Jung, in varsta de 72 de ani la vremea respectiva, are o concurenta pe masura. Romanca Ioana Spangenberg, 29 de ani, are o constitutie slaba, iar pentru o sedinta foto a purtat un corset care i-a subtiat si mai mult talia. Rezultatul? SF!

Ioana este casatorita cu un neamt si locuieste in Germania. Nu se infometeaza pentru a arata astfel ci de vina este doar metabolismul, spune ea. In trecut a realizat pentru o agentie germana si in care a purtat un corset care o facea sa aiba o talie de 40 de centimetri. „Acesta e metabolismul meu. Nici vorba de vreun concurs sau sa vreau sa intru in Cartea Recordurilor. Chiar imi place sa mananc, dar asa sunt eu, nu ma pot schimba oricat as vrea. Mi-am dorit intotdeauna sa fiu mai plinuţa, dar nu pot”, a spus Ioana pentru Cancan.


 

Sursa: Cancan.ro

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Rasul atenueaza durerea
Rasul atenueaza durerea
Cel mai nou articol Video:
Tratamente cosmetice pentru piele după sezonul de vară- Dr. Victor Clătici