Fashion&Vintage Fair BE A STAR Edition. A fost Absolutely Fabulous!

Duminica, 6 noiembrie a avut loc Absolutely Fabulous Fashion &Vintage Fair- Be a star Edition.
Fashion&Vintage Fair BE A STAR Edition. A fost Absolutely Fabulous!
Fashion&Vintage Fair BE A STAR Edition. A fost Absolutely Fabulous!

Duminica, 6 noiembrie a avut loc Absolutely Fabulous Fashion & Vintage Fair- Be a star Edition.

Daca anul trecut fashionistele au avut ocazia sa faca cunostiinta cu Facehunter-Yvan Rodic anul acesta The Streetmuse-Melanie Galea ((www.thestreetmuse.it ) a venit la Absolutely Fabulous pentru a le face celebre pe fashionistele romance.

Melanie este o tanara fotograf de street style care a colaborat cu Vogue Italia & Cosmopolitan si care in present colaboreaza intens cu VOGUE, ELLE NY si refinery29.com. Melanie a fost foarte impresionata de Bucuresti si placut surprinsa de „cat de creativi sunt romanii”. Si pentru ca nu s-a putut abtine a facut si o sedinta fabuloasa de shopping la AB FAB, fiind incantata de piesele vintage pe care le-a gasit in cadrul targului.


Diana Enciu, Alina Tanasa, Doina Ciobanu

Incantata de conceptul Absolutely Fabulolus, de revista www.absolutelyfabulous.ro si de descoperirea Bucurestiului si a oamenilor fabulosi din Romania, Melanie Galea a surprins cu camera sa tinutele fashionistelor prezente la targ. Melanie a ajuns in Romania pe 3 noiembrie cu un avion al companiei Blue Air si a fost cazata pe perioada sederii ei in Bucuresti la Hotelul Residence Domenii Plaza.

Melanie Galea, Aina Tanasa

Cei peste 1200 de vizitatori au fost rasfatati cu surprize si cadouri de la ORIFLAME (www.oriflame.ro) si au avut ocazia sa o revada pe Doina Ciobanu, faimoasa bloggerita de la www.thegoldendiamonds.com care a fost si prezenta la Ab Fab.

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Calcaie de bebelus
Calcaie de bebelus
Cel mai nou articol Video:
Tratamente cosmetice pentru piele după sezonul de vară- Dr. Victor Clătici
Recomandări: