Farfuria care ne cearta

O farfurie "vorbitoare" s-a dovedit a fi eficienta in lupta cu kilogramele in plus, fiind inclusa deja de autoritatile din domeniul Sanatatii din Marea Britanie intr-un studiu contra obezitatii.
Farfuria care ne cearta
Farfuria care ne cearta

O farfurie „vorbitoare” s-a dovedit a fi eficienta in lupta cu kilogramele in plus, fiind inclusa deja de autoritatile din domeniul Sanatatii din Marea Britanie intr-un studiu contra obezitatii.

Acest dispozitiv numit mandometru, creat de o companie suedeza, costa 1.750 de euro si spune fraze precum „Te rog, mananca mai incet” si „Nu te-ai saturat inca?”, informeaza express.co.uk.

Mandometrul monitorizeaza cantitatea de mancare care „dispare” din farfurie, dar si viteza cu care mananca persoana din fata sa.

 

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Vitaminele, solutia sarcinii
Vitaminele, solutia sarcinii
Cel mai nou articol Video:
Asist. univ. dr. Ștefania Iancu: reabilitarea fixă imediată în stomatologie