Facebook va bloca reclamele înşelătoare la remedii-minune şi ştirile false despre coronavirus

Se va termina cu ştirile false pe Facebook? Cel puţin aşa susţin reprezentanţii companiei-gigant.
27.02.2020
Facebook va bloca reclamele înşelătoare la remedii-minune şi ştirile false despre coronavirus

De curând, reprezentanţii companiei-gigant Facebook au anunţat că vor interzice reclamele care promoveză remedii, tratamente sau alte leacuri preventive împotriva coronavirusului şi persoanele care postează mesaje alarmiste pe reţeaua de socializare.

Potrivit acestora, în ultimele săptămâni au fost raportate mai multe persoane sau pagini care distribuiau informaţii false şi imagini cu tentă alarmistă.


„Reclamele la măşti de faţă care sunt 100% garantate pentru a preveni răspândirea coronavirusului vor fi interzise”, a declarat purtătorul de cuvânt al Facebook.

Infecţia cu coronavirus a omorât până acum peste 2.800 de oameni.

Oficiali din cadrul Centrelor pentru Controlul şi Prevenţia Bolilor din America au anunţat recent că americanii trebuie să fie pregătiţi pentru epidemia de coronavirus.

„Nu se pune problema dacă, ci când”, au spus aceştia.

Sursa: Reuters.com

Paula Rotaru
Paula Rotaru
S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați de starea de bine a românilor. Ține legătura cu medici din toate domeniile și vă aduce zilnic informații despre diverse ... citește mai mult
Recomandare video
Top 5 alimente sănătoase care îngrașă