Exfoliantul minune, fara particule abrazive

Iata un gel care odata aplicat pe fata si decolteu, prin miscari de masaj, se transforma in ulei cu proprietati exfoliante!
10.10.2011
Exfoliantul minune, fara particule abrazive
Exfoliantul minune, fara particule abrazive

Exfolierea profesionala a tenului, realizata la domiciliu, este perfect posibila de cand companiile cosmetice si-au lansat produse de inalta calitate si usor de utilizat.

Daca aveti tenul sensibil, iar gomajul standard, cu particule abrazive, va face rau, sunteti cu siguranta nevoite sa apelati la diverse trucuri mai mult sau mai putin eficiente pentru a va curata pielea in mod eficient. Sau, desigur, sa apelati la serviciile unui salon cosmetic.

Cum ar fi sa puteti indeplini acasa nevoile tenului vostru? Noi am incercat Doux Gommage, un gel care odata aplicat pe fata si decolteu, prin miscari de masaj, se transforma in ulei. Acesta este principiul dupa care actioneaza, curatand pielea in profunzime, lasand-o incredibil de luminoasa si ferma. Produsul nu contine granulele tipice gelurilor pentru gomaj, bazandu-se pe uleiurile din compozitie pentru o curatare delicata.

100% testat, rezultatele sunt absolut uimitoare. Produsele marca Payot Paris nu se gasesc in Romania, putand fi achizitionate doar cand plecam in vacanta sau prin intermediul site-urilor de shopping (daca aveti incredere in calitatea promovata astfel!).

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu

Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ... citește mai mult

Recomandare video
Colonoscopia: ce este și când se face?