Examinarea PET-CT, cea mai modernă analiză imagistică pentru afecţiunile ocologice, disponibilă la un spital de stat şi decontată de CNAS. Vezi unde!

O veste bună pentru pacienţii cu diagnostice oncologice. Cea mai modernă analiză imagistică PET-CT se poate acum face şi pe baza asigurării naţionale de sănătate
28.02.2020
Examinarea PET-CT, cea mai modernă analiză imagistică pentru afecţiunile ocologice, disponibilă la un spital de stat şi decontată de CNAS. Vezi unde!
Examinarea PET-CT, cea mai modernă analiză imagistică pentru afecţiunile ocologice, disponibilă la un spital de stat şi decontată de CNAS, foto Colentina

La Spitalul Clinic Colentina din Bucureşti se poate face examinarea PET-CT ,cea mai modernă analiză imagistică pentru afecţiunile ocologice existentă la ora actuală. Aceasta permite evidenţierea tumorilor şi metastazelor dintr-o singură investigaţie. Examinarea PET-CT este non-invazivă, nedureroasă şi uşor de suportat.

În Compartimentul de Medicină Nucleară al Spitalului Clinic Colentina această investigaţie este folosită atât pentru a diagnostica, cât şi pentru a evalua extinderea şi stadiul afecţiunii oncologice, atât înainte cât şi după operaţie, radioterapie, precum şi la sfârşitul tratamentului.
Lansarea serviciilor PET-CT oferite de Spitalul Clinic Colentina a constituit o prioritate pentru Primăria Capitalei, astfel că, investiţiile realizate în această unitate sanitară, prin ASSMB, au făcut posibil ca această investigaţie să fie făcută de pacienţi cu diverse tipuri de patologii oncologice. Examinarea oferă informaţii pentru stabilirea unui tratament personalizat.

Până acum, aproximativ 200 de pacienţi au recurs la această metodă de examinare

Conform informaţiilor oferite de Spitalul Clinic Colentina, examinarea se realizează în urma unui consult în Compartimentul de Medicină Nucleară, la indicaţia medicului specialist. Eligibilitatea pacientului pentru această investigaţie este stabilită în urma evaluării dosarului medical. Acesta va fi prezentat la consultul pre-investigaţie sau poate fi trimis prin e-mail. Investigaţia se decontează de CNAS, pe baza biletului de trimitere de la medicul specialist, dar se poate face şi contra cost.
PROGRAMĂRI ÎN VEDEREA EVALUĂRII: Telefon: 0738 754 511, Email: [email protected]
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Ce simptome dă cancerul de ficat și cum se tratează